Thursday, 19 November 2015

Hadiah GA dah sampai!

ASSALAMUALAIKUM

Syukur alhamdulillah aku masih lagi diberi kesempatan dan peluang oleh Allah swt untuk menang dalam giveaway yang aku join dalam dunia blog ni. Rasanya sepanjang penglibatan dan penyertaan aku dalam giveaway/ segmen/ contest menggunakan platform blog ni, banyak juga hadiah yang aku pernah dapat. Syukur alhamdulillah. Semoga lepas ni rezeki aku dalam dunia blog ni akan lebih maju dan meluas lagi.

Hadiah yang aku dapat ni daripada Mek Zumbie. Nak tahu aku menang kategori apa? Kategori hadiah misteri. Hiihi. So aku mmg tak tahu langsung yg aku akan dapat hadiah handbag tau. Masa mak aku kasi hadiah yg berbalut rapi tu, mak aku kata, aikkk? sape pulak yang bagi handbag ni? hahahahaaa. Aku pun mcm pelik lah jugak. Setahu aku takde pulak aku beli handbag online. 

Then lepas bukak hadiah dan tengok namecard. Allahuu. Hadiah dari Mek Zumbie rupanya. Terharu gila tauu! Handbag dengan benda alah yg letak kat pinggang tu (taktau apa nama dia hahaa). 

So. Ni laa hadiahnya:



Sebenarnya beg ni besar dia boleh tahan jugak. Banyak barang boleh isik. Aku pakai masa g Puchong kemarin. Hihi. Gambar bawah ni aku ambik masa kat homestay. Abaikan beg baju aku gambo katon kat belakang. Yg Edwin tu beg baju Encik Gedik. Aku cam speechless plaknya baju dia sikit baju aku kemain kembong bag hahaha.


Serius aku suka gila bag ni. Terima kasih sangat sangat kat blogger Mek Zumbie sbb bagi hadiah ni. Moga dimurahkan rezeki kepada beliau.

Jom terjah blog beliau! 
So next time kalau dia buat GA lagi silaa join yaa? Kompem dia bagi hadiah best best tauu.


Seterusnya. Aku dapat hadiah tudung bawal AJ. Yang ni aku baru dapat siang tadi. Cantik sangat tauu tudung ni. Bila aku pakai, senang sangat nak bentuk. And colour dia kebetulan bukan warna yang aku ada. Alhamdulillah rezeki. 

Tudung ni aku dapat dari:
Jemput terjah tuan blog yaa.Terima kasih sbb bagi kite tudung pokodot comeyyy ni sis! I love it!


Alhamdulillah. Mungkin rezeki aku bukan dari sumber yg aku harap. Tapi aku dapat dari sini. Hihi. Terima kasih semua blogger. Terima kasih sebab jadi kawan saya kat sini :)

Taaataa!



12 comments:

  1. wah beg corak harimau gitu..tahniah..dan WALAH...best kot tudung Aj...

    ReplyDelete
  2. mesti hepy kan dpat hadiah nii. :) tahniahh

    ReplyDelete
  3. Wahhh nie betul2 bertuah nie nama nye...tahniah Raihanah...
    akak tompang syok jugak ;-)

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah rezeki akak. hihi tahniah kak :)

    ReplyDelete
  5. Salam singgah sini dik...Alhamdulillah dan tahniah...murah rezeki...

    ReplyDelete
  6. Hi There, Aynal here. i tag you in one of my post!
    http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.my/2015/11/no-this-is-my-secret-its-tag.html

    No compulsion if you do not want to do it ya. Tiada paksaan :) This is just for fun!

    ReplyDelete
  7. alahai..tomey2 hadiahnya...tahniah...

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.