Follow Us @soratemplates

Tuesday, 10 November 2015

Giveaway Duit Saku & Bawal Aidijuma By Cik Tulip


ASSALAMUALAIKUM.

Jom join GA ni. Click kat banner comel di atas untuk maklumat lanjut.

Giveaway ini akan berlangsung dari 9 - 30 November 2015 dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 2 Disember 2015.

Komen tentang blog Cik Tulip:
Saya suka dengan blog Cik Tulip sebab blog Cik Tulip simple dan sangat sangat kemas untuk dikunjungi oleh orang ramai. Jadi, para pengunjung yang datang ke blog Cik Tulip akan rasa blog Cik Tulip ringan jeee dan cepat loading, tak lambat langsung. And. I selalu suka denga blog yang berlatar belakang warna putih ni. (Aku pun baru je lepas tukar dari guna simple template hitam putih ni sebenarnya) sebab nampak sangat sangat nice tauuu actually. So, jemput laa datang ke blog Cik Tulip ni sebab blog beliau best untuk diterjah!

Taaataaa!

Tag to: SATU, DUA, TIGA












9 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.