Alhamdulillah. Siap Tiga Header!


ASSALAMUALAIKUM.

Alhamdulillah. Sebelum ni aku ada buat satu entry tentang offer untuk design header blog secara percuma. Boleh baca kat SINI. Mula-mula ingatkan tak mendapat sambutan. Rupanya ada jugak yang percaya pada saya untuk design header blog mereka. Kekekekekee. Even though just a very very very very very very very very simple punya header. Maaf banyak-banyak yaa. Aku ni masih merangkak untuk belajar guna photoshop untuk design2 camni. Masih newbie lagi. Jadi takat ni je termampu. Harap kalian suka walaupun header ni sangat sangat tak seberapa.

Yang ni untuk belog Om. Nasib baik Om suka dengan header ni. Siap nak ajak iols makan steamboat lagi kauu. Om, kalau kita berjiran ni bukan setakat steambot, bot pun Rrai mintak. Hahaha


Ni untuk blog CikTie. Iols masih kenot reach beliau so Idono beliau setuju atau tak dengan header ni. Well btw I'm not good when it comes to purple. Kalau CikTie tak suka, nanti I ubah laa mana yang patut. Sobb sobb.


Ini untuk blog Impiana Cik Yanie. Hihihh. Beliau contact I kat fb. Terkejut titew tauuu ingatkan sape laa nak mintak iols designkan header dia *perasan* hahaha. Beliau dah pun approve dengan design yang ini. Yuuhuuuuuuuu nasib baik dia sukaa!


Ada yang nak contact hujung minggu utk mintak designkan header sbb mereka busy hari-hari bekerja ni. Okay takpe saya faham. Nanti kalau free, just email me okay?

Aku taktau nak limit sampai berapa org utk editkan header ni. Buat masa ni masih open lagi. Alaaa Rrai. Setakat header buatan kau yg tak semegah mana ni je pun takkan kau nak tolak permintaan orang? K k. Nanti tutup I betauu. Apapun terima kasih kerana percaya saya untuk designkan header blog anda. Meskipun hasil tangan saya tak seberapa, harap anda sukaa.

Aku masih open offer ni. Free. Sape nak email I kat vendettatraveller@gmail.com
Tapi. Cam biasa ah dont expect a very bombastik header pulakk ye. Hiiihi

Tataaa!




26 comments:

  1. cantik2 semua..nakkkkkk..hahaha

    ReplyDelete
  2. @Mimi Kyumihahahaa alaaa header kak mimi dah superbbbb daa malu laa kite nak buatkan. kite buat tak lawa pun cam header akak..

    ReplyDelete
  3. comel2 header ni rai..rajinnya kamu dik..:) ngeee

    ReplyDelete
  4. Memang cantik..akak like..moga stiap apa yang adik buat..orang suka...kawan2 suka..ganjaran pahala untuk adik..alhamdulillah..angap hadiah untuk kawan2 dan amal ma'ruf..

    ReplyDelete
  5. cantiklah Rraiii..
    Pakai software apa erk ?

    ReplyDelete
  6. @PeRdU cINtathanks kak.. harap2 macam tu laa. bila kita buat org suka secara tak langsung kita pun rasa happy jugak hiihi

    ReplyDelete
  7. Papepun, THANK YOU rrai sebab sudi buat header belog om. Hihihiiihiii

    ReplyDelete
  8. cantik! header Lissa lagi simple dari yang kak Rrai buat, lawaa :D

    ReplyDelete
  9. Hi, saja blogwalking and follow you back sebab awak pernah masuk GA sy. Thanks ya.
    Btw feel free to singgah and baca new blog entry sy http://minjee08.blogspot.my/2015/11/gaji-dah-masuk-jom-shopping-dorothy.html

    ReplyDelete
  10. suka yang header impiana cik yanie tu hehehe

    ReplyDelete
  11. Alhamduliah, semoga murah rezeki :) Terima kasih banyak2 tauuu. Yanie dh pakai http://impianacikyaanie.blogspot.my/

    ReplyDelete
  12. Allhamdulillah... Allah Ya Khaliq, Ya Baari', Ya Musowwir....

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.