ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Terasa Macam Nak Buat Segmen. Apa Kata Anda?


Assalamualaikum.

Aku rasa macam nak buat segmen lah. *gedik* Tapi ada jugak terselit rasa tak konpiden tuu nak buat. Haahaha. Tadi aku blogwalking follow blog peserta salah satu segmen yang aku join. Rupanya ada je banyak blog yang aku tak follow lagi which their blog is so so so cute and apasal lah iols tak follow ekh? Hahahh

Di samping dapat tambah kenalan, tambah follower dan tingkatkan traffic, kita jugak boleh eratkan hubungan sesama blogger. Betol tak? So. Saya rasa macam nak buat segmen. Tapi segmen ni untuk tingkatkan follower twitter dan instagram. Hihih. Ok tak? But, for sure also untuk blog lah. Maknanya semua peserta kena follow blog, twitter dan instagram peserta lain. WAJIB. Dapat tingkatkan jumlah follower jugak kan? 

Tapi entahlah. Aku rasa macam banyak sangat pulak syaratnya. Rasa mcm nak buat utk insta sahaja atau twitter sahaja.

Susah-susah takyah buat je Rrai. *kau kan pemalas*

Ermmemememmm. Nak buat ke tak ekh?

Cube bagi pendapat sikit.


7 comments:

  1. great! follow insta lagi senang rasanya, sebab ramai guna insta berbanding twitter :D

    ReplyDelete
  2. saya pon pernah jugak terpk nk buat segmen or GA... Tapiiii takut tak dpt smbutan.. hihihih... Tapi rasanya ni slh satu risiko yg perlu kita hadap selaku penganjur kan.. :D

    ReplyDelete
  3. good, insta lg senang kot and of coz follow blog skli lah..

    ReplyDelete
  4. akak sokong.. akak akan join.. nanti inpom na klu de

    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Tinggal kurang 24 jam lagi berakhirnya Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000. Moh kita join
    Dan pencarian Pencarian Bloglist Nurfuzie Dot Com #2

    ReplyDelete
  5. Bagi Fida...follow Blog dan IG...senang je..

    ReplyDelete
  6. Setuju dengan komen first.
    Better follow insta je sebab twitter tak semua orang pakai twitter.
    Lagi pun sekarang insta yang tengah hot.
    Saya pun pakai twitter tapi tak aktif sangat. Heheh

    ReplyDelete
  7. yang penting skali gambar thomas kat atas tu la yg menarik jari sy untuk klik entry nih,.,hahaha....

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...