Thursday, 29 October 2015

Tak Best Betul Perasaan Ni.


ASSALAMUALAIKUM

I know I'm not a good blogger or such a famous blogger to complain about this but I think I can say that I'm pretty disappointed when someone use my picture without asking me either asking for my permission. Sodihh den. Den tau laa den bukan siapa-siapa tapi terasa jugak laa jiwa raga ni.

Tengok gambar di atas. Orang kata muka jodoh kita lebih kurang muka kita. So, camtu laa muka aku sekarang ni. Kahkahh

Ni pasal aku punya pic Assalamualaikum yang biasa kita guna utk letak di permulaan entry. Kuiikui. Aku okay je. Cuma gambar tu aku tak buat freebies. So aku cam rasa tak best laa bila ada org yg sampai hati ambik gambar tuu. Tapi itsokay though. I baik baik saja. Guna lah. *takat gamba semekom je pon kecoh* Hahahaa. Aku jarang guna gamba Assalamualaikum tu. Kalau uols tgk entry lama lama maybe lah ada. *takde la lama sangat pun*. Sbb aku skank suka TULIS je perkataan Assalamualaikum tu.

Cuma. Aku rasa macam,
"pehh. sampainya hati guna gambar aku tak cakap aku pun"

Aku taktau apa korang rasa. Aku takdelah marah. Cuma sedikit kecewa sahaja. Thats all beybeyhh. Its a small picture pun. Bukan dia copy coding blog pun kan kan. Lekk aaahh.

Tapi. Selalu aku nengok org nk copy entry blog pun kena marah, sampai no right click bagai. Inikan pulak kalau dia rembat gambar official kau buat utk design blog kau. Kahkahh. Gua tak sampai lagi tahap nak buat no right click tu. Blog cabukk je pun.

Tetiba aku rasa nak buat Freebies Assalamualaikum lah. Aku boleh guna, orang boleh guna. Nengok lah kalau rajin I buat. *macam laa ada org nak guna*

Sampai sini dulu bebelan saya. Ada masa saya membebel lagi.
Taaataaa!



7 comments:

  1. mmg tak best btul perasaan tu, sabar ye :)

    ReplyDelete
  2. hai...yaya datang dari Jom Kita Sembang Bersama 35 Blogger...salam perkenalan dari Yaya Cendana :)

    mohon komen murni di

    http://www.yayacendana.com/2015/10/asean-musical-extravaganza-2015-matic.html#comment-form

    terima kasih ^_^

    ReplyDelete
  3. Btw, Ayu tertarik dengan color blog akak then buat black & white juga. Jangan anggap Ayu tiru pulak ye hehe

    ReplyDelete
  4. @Ayu FarahanaHeehee okay yunk. Akak pun nak tukar design ni

    ReplyDelete
  5. sapa yang curik tu!!!!
    angkat tangan cepat..kesian kawan blogger cek ni..

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.