ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Senarai Peserta Giveaway: My Graduation Celebration


Terima kasih yang tidak terhingga kepada mereka yang sudi join Giveaway saya yang tak seberapa ni. Moga kalian sentiasa sukses dalam dunia blog dan berjaya dalam hidup. Thankyou sbb join! Senarai nama ni kalau ikutkan nak publish lepas GA tamat tapi sbb ada blog yang tak menepati syarat seperti blog tu tak boleh nak dibukak maka saya keluarkan senarai ni sebelum GA tamat. Kalau tetap blog tu ditutup juga maka sekiranya dia menang, hadiah dia akan burn dan diberi kepada orang lain. Sorry yeeeee. Lepas jam 12 tengah malam ni, GA ni dikira tamat sudah yaa. Sila nantikan pengumuman senarai pemenang pada hari esok ataupun lusa hehehee.

Sila check lucky number anda yaa. Mana tahu anda pemenang untuk GA kali ni ke kann kann.

  1. http://www.syahidahfadilah.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  2. http://www.kakgojes.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  3. http://juraidahrahman.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  4. http://ruangmiss.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  5. http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  6. http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  7. http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  8. http://theyanaonly.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  9. http://ciktaman.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (invited reader only, blog tak boleh bukak)
  10. http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  11. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  12. http://farahanasharif.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  13. http://cikpinky2704.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  14. http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  15. http://mummyhealthyvitastore.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  16. http://cahayakukasih.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  17. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  18. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  19. http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  20. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  21. http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  22. http://www.sayidahnapisah.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  23. http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  24. http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  25. http://seindahcerita.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  26. http://aleiyamustaffa.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  27. http://jombercontest.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  28. http://inlove-wanda.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  29. http://pemilikcintahati.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  30. http://leylanurjati.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (blog not found)
  31. http://shuraiyad.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html (blog not found)
  32. http://www.nurfuzie.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  33. http://edrina-dafinites94.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  34. http://macammacamcite.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration-give.html
  35. http://awansamudera.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  36. http://loadingendup.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  37. http://adillahasya.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  38. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
  39. http://umikasum.blogspot.com/2015/10/giveaway-my-graduation-celebration.html
  40. http://sipanjangkata.blogspot.my/2015/10/giveaway-my-graduation-celebration.html
  41. http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/10/giveaway-my-graduation-celebration.html

Sila check nombor anda. Takut tercicir ke. Tapi rasanya takde yang tertinggal sbb saya dah double check. Mana tahu kalau betul tertinggal kabokan laa kat kite eahh. Manusia biasalah buat silap hehee
Yang belum join tu, jom laaa join yaa. Tekan SINI untuk join. 
Tataaa!













9 comments:

  1. Hai..
    AM no 19 dah ada..
    Terima kasih..

    TAPI..
    Kenapa saudari tak linkan semua url??Jika link mudah kekawan nak BW just klik url sahaja..

    Mohon diperbaiki ya...

    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  2. @Along MisuariSudah diperbaiki hehehe terima kasih ingatkan :)

    ReplyDelete
  3. Semoga no 41 ada rezeki :)

    Bw semua peserta

    ReplyDelete
  4. Selesai BW kesemua perserta...
    Alhamdulillah...

    Good Luck...
    BW dari segmen yang sama

    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  5. Dtang menghadap.. hehe.. Happy blog walking and good luck :D

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...