Follow Us @soratemplates

Thursday, 1 October 2015

Semak Keputusan MUET Sesi Julai 2015


Assalamualaikum.

Muettt muet. Tiap kali pergi laman web mpm utk cek tarikh muet keluar mesti dupdapdupdap jantunggg ni. Maklumlah, aku baru je ambik muet utk sesi julai dulu. Itu pertama kali ambik muet. Mula2 rasa macam nak burn gitu je even dah bayar rm100. Bukan sbb gua ni banyak duit takde maknanyaa duit muet pun mak bayar kahkah. Tapi sbb cuaksss ok. Sbb cuak nak cakap bi depan examiner tuh. Sudahnya aku ambik jugak hasil leteran mak aku dan kawan-kawan. Kekeke. Kalau tak, kemsalam je laa kat seratus inggit yang dah baya tu.

Kepada sesiapa yang dah ambik muet untuk sesi julai 2015, anda boleh semak keputusan muet anda pada 5 Oktober 2015 mulai jam 10 pagi. Hari Isnin akan datang ni okay. Good luck for those yang ambik muet and doakan saya jugak yaa sobb sobb. Belum apa-apa jantung aku dah macam nak tercabut ni takut gilaaa nak sampai 5 hari bulan ni oiii. Muet please be nice to me hwarghhhhhh tetiba teringat detik-detik gua ambik muet tuuu rasa macam entahlahhh nak menjerit je ni!
Doakan kite eahhhh?

Semak melalui SMS mulai 10:00 pagi, 5 Oktober 2015: SMS:
Taip MUET<jarak>RESULT<jarak>No. Kad Pengenalan dan hantar ke 15888 

On-Line : www.mpm.edu.my
mulai jam 10.00 pagi, 5 Oktober 2015



..........................................

Klik banner. Jemput join yaa
...................................................




1 comment:

  1. jemput join GA yanie :)

    http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/giveaway-october-by-impiana-cik-yanie-1.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.