ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Segmen Tambah Follower Instagram

SEGMEN TAMAT
SEGMEN TAMAT
SEGMEN TAMAT


SEGMEN TAMAT
SEGMEN TAMAT
SEGMEN TAMAT





ASSALAMUALAIKUM.

Segmen ni bertujuan untuk menambah kenalan blogger dan juga meningkatkan follower instagram. Di samping itu juga traffic blog kita juga akan meningkat. Syarat-syarat yang ditetapkan jugak sangat mudah. Harap segmen simple ni mendapat sambutan kawan-kawan blogger sekalian yaa  :)

Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entry bertajuk Segmen Tambah Follower Instagram. Dalam entry tersebut, sertakan link instagram anda untuk memudahkan peserta lain follow. Utk lebih mudah, anda juga boleh letak terus badge instagram anda dalam entry. Boleh refer tutorial kat SINI kalau tak tahu. (kalau nak letak link je pun boleh tiada paksaan. ini cuma cadangan sahaja)

2. Letakkan banner di atas dan back link ke entry ini.

3. Follow blog saya , instagram dan juga twitter. (Takde twitter takpe tapi wajib ada instagram)


 TWITTER INSTAGRAM BLOG


4. Hantar link entry penyertaan anda ke entry ini sahaja.

5. WAJIB follow blog dan instagram peserta lain. 


*akan diupdate setiap hari selepas 9 malam*


Tarikh tamat: 30 November 2015
Harap sangat segmen ni mendapat sambutan dan peserta yang join semua ikut semua syarat lebih-lebih lagi syarat kelima tu. Saya mohon sangat-sangat yaa. Mohon follow blog dan instagram mereka sebab tujuan kita sama-sama nak tingkatkan follower blog dan juga instagram masing-masing.

Peserta pertama dan terakhir akan direview oleh saya. Manakala lima orang blogger bertuah akan direview secara random.org.

Jemput join yaa kawan-kawan saya yang comel sekalian! Assalamualaikum :)


50 comments:

  1. Join (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  2. Awak awak saya nak join segmen ni tapi skrg x sempat huhu . Jangan tamatkan awal,hari ahad saya join hehee

    ReplyDelete
  3. Salam Hi RRai yaya join
    yaya dah lama follow Insta and Belog Rrai
    tak ingat yang keberapa hehee
    http://aleiyamustaffa.blogspot.my/2015/10/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  4. http://officalmissyana.blogspot.com/2015/10/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  5. http://leenerurazi.blogspot.my/2015/10/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  6. Ain join :)
    http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/2015/10/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  7. Esok lissa join ya! Malam ni tak dapat sebab online guna phone. Line lambat. Heee

    ReplyDelete
  8. Salam.. Dah.http://balqisluv99.bloyspot.my/2015/10/segmen-tambah-followers-instagram.HTML
    My.
    Instag→@watashibalqis @aqishyie

    ReplyDelete
  9. Hai..
    Fida here
    http://iampiegirl.blogspot.my/2015/10/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  10. ok... sudah join. hehe

    http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2015/10/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  11. joined..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  12. Semoga berjaya tambah follower dik...
    Cik akak intag..dah lama tak guna pakai..
    Twitter..sekali sekala je pantau...

    ReplyDelete
  13. Saya join! Harap2 bertuah. Hehehe :D

    http://imahamdan.blogspot.com/2015/10/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  14. kejap na, settlekan keje jap.. nnti akak join na

    ReplyDelete
  15. akak join
    http://www.nurfuzie.com/2015/10/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  16. http://umikasum.blogspot.my/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum
    Rrai. Terima kasih tau ni Nik join hehehe

    http://ceriteranik.blogspot.my/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  18. http://adramycien.blogspot.my/2015/10/segmen-tambah-follower-instagram.html

    hye saya da join :)
    salam kawan kawan ...

    ReplyDelete
  19. Rrai, saya join ye :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  20. join yer..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  21. done semua :D

    http://mommycici.blogspot.my/2015/11/segmen-tambah-followers-instagram.html

    ReplyDelete
  22. join

    http://annalieyana.blogspot.my/2015/11/segmen-tambah-followers-instagram.html

    ReplyDelete
  23. Saya join. :)
    Terima kasih buat segmen menarik ni.

    http://shafuhann-smab.blogspot.com/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  24. JOIN

    http://mummyrinazonebeauties.blogspot.my/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  25. saya join!

    http://yuhaadie.blogspot.my/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  26. Tahnia segmen yang menarik sekali

    ReplyDelete
  27. saya dah update
    @Yana Nanahttp://officalmissyana.blogspot.com/2015/10/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  28. Eina pun join, dh up entry hari sabtu 31hb, tapi lupa nak komen sini. Hehe. Jemput ke blog Eina juga ;)

    http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/10/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  29. hai rrai, saya dah join. jemput ke blog =)

    http://ainrahman21.blogspot.my/

    ReplyDelete
  30. Eina Join :D

    http://petikbunga.blogspot.my/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html
    insta : am_nina95

    ReplyDelete
  31. Baru sempat join huhu

    http://hanismasturina.blogspot.my/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  32. Eh akak baru perasan...nk join....masih buka ke? waaaaaaa :'(

    ReplyDelete
  33. @Riana LittleCuties

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    Ha nk join jugakkkkk ;)

    ReplyDelete
  34. http://www.bondezaidalifah.com/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    Bonde nak Join sini :)

    IG @zaidalifah_aisheteru

    ReplyDelete
  35. ena join


    http://www.aeinnamusa.com/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  36. http://www.aimisyahirah.com/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  37. Salam and Morning... farra join

    http://greenfarra.blogspot.com/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  38. http://www.dhiyaafraabella.com/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  39. Joined :)

    http://www.azhafizah.com/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  40. salam..join
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  41. Eyda join :)

    http://mummyhealthyvitastore.blogspot.my/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  42. http://cikcandysour.blogspot.my/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  43. assalamualaikum..miya join...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.my/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram-by.html

    ReplyDelete
  44. join^^
    http://www.dayangdeno.com/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  45. saya join:)

    http://bondazahraareesa.blogspot.my/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    done follow blog & insta awak.

    ReplyDelete
  46. JOIN JUGA :))

    http://ehbloger.blogspot.my/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    ReplyDelete
  47. loh saya dah schedule entri sayaa. baru nak bg link haha

    http://www.sayidahnapisah.com/2015/11/segmen-tambah-follower-instagram.html

    sory ingatkan habis 11:59malam :p

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...