Thursday, 1 October 2015

segmen: saya sayang blog saya


Assalamualaikum. Jom join segmen ni. 
SAYA SAYANG BLOG SAYA sbb blog saya lah tempat sy meluangkan masa terluang dengan perkara berfaedah kekekekee. Blog ni jugak yang bagi pendapatan sampingan walaupun tak seberapa tapi iolsss berbangga dengan si Bajuwarnacoklat ni. Kipidap!

Klik banner utk join yaa.

..................................................

And this is my GA. Jemput join yaa? Lagi tujuh hari je ni nak tamat tauuu

.............................................

Assalamualaikum :)

9 comments:

  1. singgah malam..salam kenal dr segmen yg sama
    http://mummyrinazonebeauties.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  3. Hai..Mimi Singgah Sini Sambil Follow Rakan-Rakan Yg Belum Mimi Folllow..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    Jemput Datang Ke Blog Ye..Hehehr

    ReplyDelete
  4. YAYA CENDANA DAH JOIN...HIHI...http://www.yayacendana.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  5. Singgah lepak sini

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  6. Salam singgah petang dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  7. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.