Saturday, 24 October 2015

Segmen: Jom Tingkatkan Followers



Assalamualaikum. Jemput join segmen best ni yaa kawan-kawan saudara saudari tuan tuan puan puan. Hihii. Sekarang jumlah follower saya adalah 1362. Alhamdulillah cecah target nak sampai seribu orang. Follower blog ni memang baik comeyy comey belaka! Memula blogging dulu aku ingat lagi. Aku cuma sasarkan nak 100 follower je. Cukuplah dapat 100 tu dah rasa bahagiaaaa gilaaa masa tu. Hihi. Terima kasih semua yang sudi follow blog cabookkk kite ni. Muahhh ciked!




Kite nak tag:

Jemput join yaaa semua!
Good Luck!




29 comments:

  1. hai raihanah. terima kasih join segmen ini. saya followers awak yang ke 1363. hehehhe. nanti saya akan update senarai peserta selepas tarikh tamat. tunggu ye

    ReplyDelete
  2. jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    join sini > http://jmbelog.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...terima kasih tag Iffah :D

    ReplyDelete
  4. dtg terjah dr segmen + follow : http://scacuncristina.blogspot.com/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    happy blogging.. :)

    ReplyDelete
  5. Haii..Terjah Sini Lagi..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    Jom Blogwalking !

    ReplyDelete
  6. salam blogger!
    singgah dan follow dari segmen yang sama!

    :)

    ReplyDelete
  7. singgah dan follow sini. selamat bersegmen ^^

    http://annalieyana.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    jemput jenguk blog saya ye.

    ReplyDelete
  8. hai awak, ini dia senarai peserta. jemput tengok. baca entry sampai habis ye wak. terima kasih. Happy blogwalking http://leyastorymory.blogspot.my/2015/10/senarai-peserta-segmen-jum-tingkatkan.html

    ReplyDelete
  9. hai, dari segmen yg sama, follow sini, jemput singgah

    http://jepunmari2.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  10. Hai ... Datang singgah blog ni ... Jemput singgah naaa ^_^

    Salam ukhuwwah sari saya Mawar Assufi :)

    http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan. Follow dari segmen sama ^^

    http://najihaamarzukii.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  12. Singgah bw kat sini
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen sama! Done follow sini, nice blog. Jemput singgah blog Yana :)

    http://leeyawner.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  14. Salam singgah. Done follow awak. Follow me back ok dearie :)
    http://surayajafar.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-follower.html

    ReplyDelete
  15. Salam singgah. Done follow awak. Follow me back ok dearie :)
    http://surayajafar.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-follower.html

    ReplyDelete
  16. singgah sini..dari segmen yang sama... dah follow...follow saya balik ya...
    http://nurriffah-islam.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  17. Singgah sini from segmen yang sama and done follow, singgah blog saya for followback, okay?

    http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followe-by-leya.html

    ReplyDelete
  18. singgah dr segmen yg sama
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  19. Singgah ;)

    http://imahamdan.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  20. hai dik...mamayu dari segmen yang sama..
    http://citirahayu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html
    klik link mamayu >>> http://lynk.my/AvB

    ReplyDelete
  21. Hi.. Cikla singgah dr segmen yg sama.. Dh follow awk pun.. Slm kenal...

    ReplyDelete
  22. hai dear, singgah dari segmen yang sama =) done follow
    http://panduanwanitabekerjadirumah.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  23. sorry lambat blogwalking ke sini..

    Jom singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  24. Nak ajak tuan belog dan kawan2 join contest ni..

    Jom temankan saya. Taknak la join sorang sorang.. Jom jom. Hadiah dia best !

    http://lynk.my/UlU

    ReplyDelete
  25. singgah cne dr segmen yang sama

    http://akukahbidadariitu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  26. singgah dan follow daripada segmen yang sama. maaf baru sempat nak follow. follow saya balik tq besidesme21.blogspot.my

    ReplyDelete
  27. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.