ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Review: Towel Berkualiti, Tebal, Lebar dan Serap Air! (My Own Testimoni)


Assalamualaikum.
Dulu saya pernah review pasal satu online shop yang jual towel kaler warna warni riang pelangi yang sangat sangat berkualiti dan bukan sahaja tebal, serap air malahan lebar melebihi lutut ok! Dah baca ke belum? Kalau belum, boleh baca kat SINI yaa.

And I got the super best towel ni so I can do this review with more confident because saya sendiri sangat berpuas hati dengan towel ni. Hihi.

Why?

Towel ni tersangatlah besar yaa. Lebar. Panjang. Kalau pakai berkemban tu, lebih dari paras lutut. Kiikiiikiki. Rasanya kalau adik aku yang pakai, sampai buku lali dia ni heheh. Agak-agak bosan buat tuala mandi, boleh pakai buat selimut je. Sebab?

TEBAL!!

Serius. Tebal dan selesa. Full package lengkap, tebal dan lebar!



Ni towel yang aku dapat tu. Kaler biru. Cantik gilaaaa tauu kaler dia. Ni tak silap aku panjang dia 75x40. Siyes panjang dari towel yang biasa tu. 

Kalau nak kaler lain, banyak lagi kaler kaler yang menarik. Yang penting, kaler dia sangat menonjolkan diri sendiri dan tak pudar kekekee. Nak yang kualiti cemana? Uolss cakap jee. Nak yang saiz pendek, saiz lelaki towel, saiz lebar besar. Cakap jee.

Sebab pemilik online shop ni bersedia memberi khidmat nasihat dari segi pemilihan tuala dan cara penjagaan towel tersebut. Iols sendiri dapat khidmat nasihat percuma daripada beliau hehehee.


Untuk sebarang pertanyaan, atau nak tengok towel-towel yang dijual, boleh tengok kat FACEBOOK SARA TM ENT. Klik kat SINI
Ataupun nak lagi senang wasap je 0134312171.
Kualiti dijamin memuaskan hati anda!





No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...