Wednesday, 7 October 2015

Pemenang Segmen Bestie Forever By JJS


Assalamualaikum.

Alhamdulillah, diberi peluang oleh Allah untuk jadi salah seorang pemenang saguhati bagi Segmen Bestie Forever By JJS. Gembira sangat! Sebab? Even menang saguhati pun, ianya adalah merupakan barangan berjumlah rm50. Nak tahu barang apa? Ianya adalah merupakan barangan shaklee.

Sebenarnya dah lama nak try shaklee. Aku tahu nama je. Tak tahu pun apa sebenar benarnya function shaklee tu. Tp aku mcm pernah baca, shaklee bagus untuk kecantikan dan kesihatan. Untuk jerawat bisa enggak? Aduduu aku stress gila ni jerawat bersawang cam apa. Sampaikan gua rasa taknak jumpa orang langsung sbb teruk sangat kondisi jerawat tu. Doakanlah jerawat saya hilang terus yaa? Tskk tskk

Gambar kat atas adalah gambar yang saya taruhkan untuk segmen ni. Hehehe. Nak baca tak entry penuh menyayat hati yang mana aku tulis penuh perasaan sampai nangis nangis tu? Klik SINI
Maklumlah masa buat tu tgh mood perpisahan sbb baru habis belajar. Opkos laa meleleh leleh air mata taip entry hehehehe

Kalau anda join segmen ni, meyh check mana tahu anda yang menang hadiah pertama rm100 tu ke? Boleh check kat SINI yee

Assalamualaikum..











2 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.