ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

PEMENANG GIVEAWAY: MY GRADUATION CELEBRATION!


Tiba lah masa yang dinanti-nantikan oleh saya, yang over tak sabar nak tahu siapa pemenang bertuah untuk GA saya dan opkos para peserta budiman baik hati comel comel sekalian. Hihii. Ada tak yang tertunggu senarai pemenang ni? Kekekekeee. 19 orang pemenang tauuu dicari! Rugi siapa yang tak join tu hooho.

Ada dua kategori iaitu entry kreatif dan random.org. Bagi entry kreatif ni yang mana terkenan di hati saya, yang wish sehingga mencairkan jiwa raga saya tu yang saya suka! Hihii. Bagi random.org pulak seratus peratus guna random takde tipu sumpah Demi Allah hehehe. (taktik yang selalu guna masa kecik kalau kawan suka tak caya kat benda yang aku cakap betul. sampai sekarang aku guna sbb cikgu agama aku cakap awak dapat pahala kalau apa yang awak cakap tu benar belaka) k balik pada tajuk. Sila semak lucky number anda yaa. Cek nombor kat link bawah ni.

SENARAI HADIAH
SENARAI NOMBOR PESERTA


PEMENANG BAGI KATEGORI ENTRY KREATIF
(hadiah adalah berdasarkan apa yang mereka pilih)


CASH RM50:
Shad
http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
SPONSOR BY CIK EN. TUNTUT HADIAH MELALUI EMAIL KE EINTANNURFUZIE@GMAIL.COM

VITAMIN C CHEWABLE SHAKLEE + LIPGLOSS NIVEA + TUDUNG RUFFLE(warna sponsor tentukan)
Yaya Yuki
http://aleiyamustaffa.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
SPONSOR BY KAK ROS. TUNTUT HADIAH MELALUI EMAIL RUSMEYATI@GMAIL.COM


KATEGORI RANDOM.ORG

4BAWAL CREPE SOFT BLUE + 6 SHISEIDO MASK (mix black, white and gold)
SPONSOR BY RRAI, TUNTUT HADIAH MELALUI WASSAP 0196373924

38-BAWAL CREPE DARK BROWN + 6 SHISEIDO MASK (mix black, white and gold)
SPONSOR BY RRAI, TUNTUT HADIAH MELALUI WASSAP 0196373924

6-TOPUP RM 10
SPONSOR BY MAZ. TUNTUT HADIAH MELALUI FB MAZ IZZA KAT SINI

19-DESIGN HEADER
SPONSOR BY MAZ. TUNTUT HADIAH MELALUI FB MAZ IZZA KAT SINI

12-TOPUP RM5
SPONSOR BY SYAHIDAH. TUNTUT HADIAH MELALUI EMAIL NSFTWEETY91@GMAIL.COM

14-TOPUP RM5
SPONSOR BY SYAHIDAH. TUNTUT HADIAH MELALUI EMAIL NSFTWEETY91@GMAIL.COM

1-YAASIN + EBOOK CARA MEMULAKAN PERNIAGAAN
SPONSOR BY RUANGMISS. TUNTUT HADIAH MELALUI WASSAP 0176781748

39-EBOOK CARA MEMULAKAN PERNIAGAAN
SPONSOR BY RUANGMISS. TUNTUT HADIAH MELALUI WASSAP 0176781748

41-VITAMIN C CHEWABLE SHAKLEE + LIPGLOSS NIVEA + TUDUNG RUFFLE(warna sponsor tentukan)
SPONSOR BY KAK ROS. TUNTUT HADIAH MELALUI EMAIL RUSMEYATI@GMAIL.COM

22-VITAMIN C CHEWABLE SHAKLEE + LIPGLOSS NIVEA
SPONSOR BY KAK ROS. TUNTUT HADIAH MELALUI EMAIL RUSMEYATI@GMAIL.COM

13-CONTACT LENS *bergantung kepada stok dan design ditentukan oleh sponsor*
SPONSOR BY THEYANAONLY. TUNTUT HADIAH MELALUI EMAIL THEYANAONLY@GMAIL.COM

29-CONTACT LENS *bergantung kepada stok dan design ditentukan oleh sponsor*
SPONSOR BY THEYANAONLY. TUNTUT HADIAH MELALUI EMAIL THEYANAONLY@GMAIL.COM

36-CONTACT LENS *bergantung kepada stok dan design ditentukan oleh sponsor*
SPONSOR BY THEYANAONLY. TUNTUT HADIAH MELALUI EMAIL THEYANAONLY@GMAIL.COM

2-PHOTO FRAME
SPONSOR BY SAYIDAH NAPISAH. TUNTUT HADIAH MELALUI WASSAP 0172008642

7-TUDUNG HANDMADE
SPONSOR BY INSPIRITSDAY. TUNTUT HADIAH MELALUI WASSAP KE 0132474622

23-TUDUNG CHIFFON GEORGETTE
SPONSOR BY AINYY. TUNTUT HADIAH MELALUI EMAIL KE AINYYZAIN@GMAIL.COM

24-TUDUNG CHIFFON GEORGETTE
SPONSOR BY AINYY. TUNTUT HADIAH MELALUI EMAIL KE AINYYZAIN@GMAIL.COM


Tahniah kepada mereka yang berjaya. Yang tak berjaya, jangan sedih InShaaAllah barangkali Allah dah takdirkan awak untuk menang GA anjuran orang lain pulak. Perancangan Allah selalunya lebih baik belaka.
Bagi para pemenang yang dikehendaki untuk wassap/ email sponsor, sila berikan details anda seperti NAMA, ALAMAT, NOMBOR HP dengan sopan santun dan berbudi bahasa kepada sponsor yaa. Begitu juga yang menang design header, sila berurusan dengan sponsor dan boleh bincang tentang design header yang anda mahukan. Bagi pemenang topup, boleh berikan nombor telefon anda kepada sponsor dan beritahu sekali anda guna maxis ke celcom ke digi kee. 

Bagi pemenang yang disponsor oleh Cik En, Cik En sedang berkursus dan hadiah anda akan diuruskan pada 12/10/2015 yaa hehe. Boleh email kat Cik En tapi urusan hadiah lewat sedikit yaa. Harap maklum dan harap maaf sangat.

Akhir kata, terima kasih tidak terhingga kepada para sponsor dan juga peserta kerana support GA saya ni dan thankyou for all your sweet wishes. Doakan saya berjaya sambung belajar dan sukses dalam hidup yaa. Mudah-mudahan berkat doa kalian akan jadikan saya manusia yang lebih baik akan datang. Again, terima kasih sangat-sangat sbb buat ucapan ringkas sempena konvokesyen saya. Thankyou thankyou thankyou! Saya hargai sangat :)

Assalamualaikum:)










19 comments:

  1. alhmdulillah, dapat jgk..nasib baik scroll smpai bwh. hahaha
    nak frust td. kih3

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, tenkiu so very much darling.. :D
    Tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  3. @sha dhirasama-sama sis. you deserve this. thankyou for your sweet entry i like it! hehe

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah ada rezeki..
    Thanks dear dan tahniah semua :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah....
    Syukur sangat2 masih diberi peluang untuk menang GA..


    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  6. alhamdulilah tima kasih..sya dh pm Rrai..:) pemenang no 38

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah . thankyou so much sis ! :)

    ReplyDelete
  8. yeahhh menang! hehhe. tq penganjur! tahniah juga pada para pemenang lain :D

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..terima kasih moga penganjur n sponsor murah rezeki

    ReplyDelete
  10. Takpelah bukan rezeki.. hahaha... yang lawaknya no saya tengah2 antara 39 ngan 41.. hahahaha... *Shiningeyeswithhope* Anyways selamat maju jaya... study elok elok. Kalau pasal BI meh singgah kat Blog saya. hahaha.. promote jgn x promote..

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...