Follow Us @soratemplates

Thursday, 22 October 2015

OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE


Jom sama-sama memeriahkan Giveaway ni. Hadiah dia best tauuu! Klik pada banner utk maklumat lanjut :)


...........................................................

Blog Mek Zumbie simple. Langsung tak serabut. Lengkap ada widget follower, so senang orang ang datang berkunjung tu nak follow. Widget yang tak penting pun tidak ada. Blog pun ringan dan tak lambat loading. So boleh dikatakan best lah blog Mek Zumbie ni! Jangan lupa follow yeeee uolsssss! Hihii

.........................................................










7 comments:


  1. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.... Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish (28oct)

    Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 (30oct)

    ReplyDelete
  2. hello dear :) syarat no 3 still pending hehehe nanti update tau. sebab nanti penyertaan tak complete:) BTW done follow back & good luck :)

    ReplyDelete
  3. Salam Ukhwah (=
    Singgah dari GA yang sama
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html

    ReplyDelete
  4. Tahniah awak menang ! Tak percaya ??? Check sini http://mekzumbie.blogspot.my/2015/10/yang-sebenar-senarai-pemenang-oktober.html

    ReplyDelete
  5. Sambil jenjalan, kita nak singgah ucap tahniah sbb dh menang. 👏👏😃

    ReplyDelete
  6. Sambil jenjalan, kita nak singgah ucap tahniah sbb dh menang. 👏👏😃

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.