Thursday, 8 October 2015

Maggi campur MILO



ASSALAMUALAIKUM

Tak tahu laa nak kata apa tapi tekak saya agak sedikit meloyakan bila tengok mee maggi ni dicampurkan dengan milo. Aiyayayayayayayaaaaa. Mungkin rasanya enak barangkali kita mana tahu kan? Belum cuba belum tahu rasa dia. Tapi tengok dua gambar ni, sungguh sungguh membantutkan selera hahahaa. Taktau laa anda macam mana. Sbb kalau aku, lebih sukakan maggi pedas bubuh cili api tuu. Kalau letak milo ni, kompem rasanya ada sedikit manis kan kann.

Apapun bagi sesiapa yang suka untuk cuba resepi-resepi baru ni, boleh laa cuba buat maggi campur milo yaa hehehe. Kalau sedap betauuu kite nanti kite pulak cuba.

Sumber gambar adalah dari Facebook Himpunan Cerita Lawak.

Tataaa!

Notacoklat: Siapa yang join GA yang saya buat tu, boleh semak nama pemenang kat SINI yaa.





17 comments:

  1. ERRR .. SDAP KE X EH ? KIHKIH .. KOT RASE MCM AIR MILO PEDAS . EKEKE . DEQ KALO MSK MEGI .. DEQ LETAK KICAP N SOS CILI . SODAP

    ReplyDelete
  2. pernah tgok kat youtube..kata yang makan tu sedap..tp x pernah plak akak cuba buat...

    ReplyDelete
  3. @dEdEQ dE wIshEssedap ye kakk letak kicap? sy suka makan mamee itik tuu kuah dia cam rasa kicap2 sikit, sedappppppp sangat hehehe

    ReplyDelete
  4. @Amanda Surialain org lain citarasa maybe dia rasa itu cukup menyedapkan agaknya heheh

    ReplyDelete
  5. Resepi terbaru kot...Tapi serious pelik, haha. Apa rasa eh kalau campur milo tu?

    ReplyDelete
  6. haha..macam macam taste orang..

    ReplyDelete
  7. Lain macam je selera orang yang buat tu hahaha.

    ReplyDelete
  8. @Nur Farahudaheheh cubaa laa buat mana tauu sodappp ke hehehehhh.

    ReplyDelete
  9. @cik karmilaagaknya dia nak fefeling cam mee bandung gituuu kot kak hahahh

    ReplyDelete
  10. @Ain Zuhairitulah.. mungkin kena kot dgn tekak dia kann. hihi

    ReplyDelete
  11. PERGHHHH first time jumpa orang buat cmni! ahhaha

    ReplyDelete
  12. Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Ucing Nak URL ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ...

    ReplyDelete
  13. Eee..peliknya, tengok pun dah takde selera

    ReplyDelete
  14. Macam ni pun ade eh..akk tengok terus mati selera..hihi
    kalau buh cilipadi hiris2 siap telur bagai semua tu lain la..tu buka selera--kikih

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.