ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

LAGI 7 HARI GA NAK TAMAT!!!!!


ASSALAMUALAIKUM.

Saya nak jemput sesiapa yang belum join GA saya sbb GA ini akan tamat pada 7 October ni!!!! So, cepattttt cepattttt join sebelum terlambat! Hadiah yang saya akan bagi? Bawal crepe dengan shiseido mask! Hehehe. Hadiah yang akan ditaja oleh para sponsor?? Banyakkkkkk sangat yang best!!!!

Tak caya? Tengok gambar hadiah kat bawah. Ni baru di antaranya tauuuu









So. Jom join jommmmm! Jangan lupa join tauuu

Hari ni baru iolss nak join GA dan segmen yang tak sempat nak dijoin kikiiiiki. Nanti nak join GA yang Cik En buattt tuuu hadiah dia gempakkk uolss.

Untuk GA saya, mintak support tuan tuan puan puan join yaa hehehee lagi tujuh hari jaaa lagi. Klik banner untuk join atau tekan SINI 
Nak skodeng senarai hadiah? Kat SINI

Jaga diri jaga kesihatan di musim jerebu ni! Tatatataaaaa!!





2 comments:

  1. Dah join..nk tunggu je umum pemenang..haha

    ReplyDelete
  2. Tak ada senarai nama peserta ke cik??
    Hmmm...

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...