ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

GIVEAWAY CIK BELBEL TURN TO 22th


HAPPY BIRTHDAY CIK BELBEL!
Semoga diberi kesihatan yang baik, jauh dari sebarang penyakit dan sentiasa dalam lindungan Allah SWT. Sy harap apa yang Cik Belbel hajatkan akan tercapai dan temui bahagia dalam apa jua yang Cik Belbel lakukan. Moga ulang tahun kali ini beri inspirasi baru untuk Cik Belbel jadi lebih baik dari yang dulu.
Selamat hari jadi :)

Me? I was born lapan belas march sembilan belas sembilan puluh empat. Sudah lepas namun begitu panjang umur tahun depan jangan lupa bagi kite hadiah. Hehee.

Pengalaman yang tak boleh lupa masa birthday? Hm well the most sweet one is a secret. Kekekee. Its good when someone so important remember your birthday. Tu je benda penting masa birthday aku. Kahkahh. Takde hadiah takpe. Janji wish. Baru aku rasa hari jadi aku complete.


Jom join! Klik pada banner di atas :)
Tataa!








4 comments:

  1. Singgah dari Ga yg sama

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-cik-belbel-turn-to-22th.html

    ReplyDelete
  2. Salam and haiiii ! Taraaa cik belbel dah sampai :) terima kasih banyak banyak sudi join ye. Jom check peserta lain di sini. http://blogcikbelbel.blogspot.my/2015/10/senarai-peserta-giveaway-cik-belbel.html
    Boleh blogwalking dengan cik belbel.
    Someone important? Wow !

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...