ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

FREEBIES: Background Wheel Weave


ASSALAMUALAIKUM

Nama background ni wheel weave. Ala ala tayar beskal gitu. Tapi bagi aku corak dia cam buah limau. Kahkahh. Ke aku sorang je rasa gitu?

I love the colour combination of this background. Hihih. Cantik. *tengoklah sape yang buat hahahahaha kembanggg jap* Kalau tak berkenan, boleh usha background lain kat freebies yaa. Nanti saya upload lebih byk background lagi utk dikongsi. Macam macam kaler ada.

Kalau nak guna, silakan. Nak copy url background ni just right click and you can copy image url. Kalau simple template, save gamba ni then upload utk tukar background k.

Taataaa!

















4 comments:

  1. lawa background ni..tapi sementara waktu ni..fida selesa dgn Fida punya ni..
    Insyaallah..nanti bile dah jemu..pakai yg ni yer...

    ReplyDelete
  2. Fida dah pakai background sis warna biru tu yer...Suka sgt...

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...