Saturday, 24 October 2015

FREEBIES: Background Stripes

Assalamualaikum. Sebelum ni, sy ada buat freebies background corak washi. Boleh klik SINI untuk tengok background-background tersebut. This is my own freebies. I dont curik or cilok or rembat dari orang lain. You can use it and its my pleasure if I can help you to customize your blog design. 

Nak kaler lain? Sila request nanti InShaaAllah sy buatkan yaa jika berkesempatan.













I already save so many types of background in my laptop. Nak kaler dark, gradient, polka dot semua ada. Tunggu nak upload kat photobucket satu satu je nanti kita share kat sini. Semoga semua background yg aku buat ni dapat membantu sesiapa yang tengah nak edit blog atau cari background utk blog dia. Saya janji saya akan menjanjikan bermacam-macam kaler untuk anda. Kahkahhh. Tadi aku baru buat dekat 50 background kaler hitam. Nanti I buat entry lepas upload yaa. *Gigih

Tataaaaaa! Satgi kalo rajin kite upload lagi background lain k.










No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.