ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

FREEBIES: Background (Palettes Colour) #CheckeredPattern

Assalamualaikum

Here another background of palettes colour and I am one of the colour palettes lover yooo! Sebab sumpa cantik gilaaa kaler kaler ni. Jadi, iols pun buatkan kaler palettes punya background. Hihii. 

Kalau nak guna, silakan. Nak copy url gambar, right click dan boleh copy image url yaa. Pastu nak taruk buat background blog pun boleh. Checkered pattern ni kalau jadikan background post title dengan sidebar pun lawa jugak. Buat background post body pun boleh.


 










Cantik kan kaler kaler dia? Next time sy buatkan kaler palettes lain pulak yaa. Kalau nak tengok background lain boleh tengok kat bahagian freebies.

Tataa!







1 comment:

  1. Cantiknya sumer kaler combination yang awak buat.
    hihi good job!

    http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.my/

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...