ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

FREEBIES: Background (Palettes Colour) #Washi

Assalamualaikum
Hari ni mood terlebih rajin untuk buat freebies background yang kita sama-sama boleh guna. Sebenarnya lately iolss suka buat2 background guna kaler palettes. Pastu dah buat takkan nak simpan dalam folder guna sorang2 kann. Hihikk. Jadi kite pun nak lah jugak share kat blog cabokk ni. Ni iolss buat sendiri tau. Bukan rembat freebies orang lain. No re-freebies eah. Kalau nak guna, guna jek. Kod bagi warna semua aku ambik dari kaler palettes kat colourlovers. Sebab kaler dia semua comel comel! Rasa nak guna semua je jadikan background blog tauu!

Kalau nak copy link gambar ni, just right click dan boleh copy image url. Semua ni url dari aku punya photobucket. Sebab aku upload situ.

Jadi. Selamat mencuci mata dengan kaler palettes ni!


















Next, aku akan buat background corak lain pulak. Uols nak kaler apa? Cube cakap sikit nanti I buatkan. Hehe. Harap entry ini membantu siapa yang tengah cari background utk blog tuu. Nak buat background post body ke sidebar pun boleh. 
Sampai sini freebies background kite. Nanti kite update lagi.
Tataaaaa!








1 comment:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...