ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

FREEBIES: Background Hitam|Dark|Grey


ASSALAMUALAIKUM.

Ni ada banyakkkkkkk background kaler gelap tapi gelap dia more to hitam, kelabu tuu lah. So, sesiapa yang suka background kaler gelap hitam tu, this freebies background is speacial for uguys. Ada lebih kurang 50 jenis background nih. Kenapa aku rajin sgt nk buat? Sbb masa aku guna template hitam putih ni, susah nak carik background hitam putih yg aku kenan kat google. So, gua pun buatlah sendiri ni. Hahahah. Tapi sebenarnya aku nak tukar theme dah nih nnti. Goodbye baju hitam putih~~~

Cam biasa. Nak copy url background ni boleh right click pastu copy image url. Feel free to choose your background here beybeyhh. Kalau nak kaler lain, boleh usha kat bahagian freebies tu.




Kalau simple template tak silap kena save dulu pastu upload. Kan? I lupa lah. Maklumlah background aku ni kaler putih jaaa. Hehe

Tataaaa!









4 comments:

  1. Ni kalau yang rambang mata ni memang berpeluh nak pilih..simple n cantik kan..hihi

    ReplyDelete
  2. waaaa, cantiknya.. love them all. sebab i love hitam-putih.. hehe :D

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...