Sunday, 25 October 2015

FREEBIES: Background #CuteFlower

Assalamualaikum.

Untuk freebies background yang ni, aku sendiri naik juling mata sebab kaler dia semua cantik sesangat bila dicombinekan maka aku pun buatlah banyak banyak hahahaa. Actually aku pun taktau nama background pattern ni apa. Jadi gua taram je flower. Kahkah. Ada rupa bunga la gak kan tu?

Macam biasa, nak ambik url gambar background ni, sila right click dan anda boleh copy image url (In case tak tahu ke sbb aku masa memula blogging pun taktau gak hahah sian)

Kalau tak suka background ni, boleh tengok background jenis lain kat menu tab freebies tu yaa. Kalau tak suka gak, mu tunggu lah upcoming entry nanti gua upload lagi yeeeeeee.














Kalau guna sila komen sikit. Hihi. Nak background kaler apa lagi? Sila request nanti InShaaAllah saya buatkan jika berkesempatan k.

Assalamualaikum.





No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.