Sunday, 25 October 2015

FREEBIES: Background #Crown

Assalamualaikum.

Background ini dibuat diupload khas untuk follower blog ini dan sesiapa yang mengunjungi blog saya ni. Jadi, sebagai tanda penghargan saya akan kongsikan banyak banyak banyak banyak banyak background untuk anda. Hihihh. Buat masa ni aku baru buat tiga entry. Masuk yang ni empat. Banyak lagi nohhh iols nak share (Idono lah gua addict nak create background bebanyak lately ni weyh) So berlambak gila background kat folder. Tinggal nak upload kat photobucket jek. Well rajin kan gua?

Kalau nak tengok background lain, boleh tengok kat menu tab yg ada tulis FREEBIES tuu ye.

Kalau nak ambik url gambar, boleh right click pastu copy image url.

Jom tukar backgroung beloggggggg jom!

Hahahahhaah












Nanti kita upload lagi k.
1:53 am.
Good night!





2 comments:

  1. Cantik3xnye, pic awak tu bukan kat Teratak Zaaba ke....///

    ReplyDelete
  2. leya guna ye. terima kasih rrai

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.