Saturday, 3 October 2015

Empat Hari lagi !!!


ASSALAMUALAIKUM

Lagi empat hari GA nak tamat! Hihii. Gua pulak yang esaited padahal kita bukan peserta pun. Lepas je GA tamat baru senarai nama akan dikeluarkan yaa. GA ni akan tamat pada 7hb 10 2015. Jadi kalau rasa anda belum join meh join sebelum hadiahmu dikebas orang hehehee. Kalau uolss buat entry kreatif dan berjaya menambat hati saya, hadiah akan diberi berdasarkan hadiah yang anda pilih. Bagi kategori entry kreatif ada dua org. Yang lain2 semua random.org hehe.

Good luck kepada yang dah join. 
Yang belum join, klik banner tuuu cecepat. Jemput join yaa kawan kawan semua!
Tataaa!

No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.