Saturday, 31 October 2015

Dapat hadiah misteri yang sangat misteri !


ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah. Tadi iolss check senarai nama pemenang OKTOBER GIVEAWAY BY MEK ZUMBIE, saya tersenarai sebagai salah seorang pemenang Giveaway beliau. Alhamdulillah. Bersyukur sangat-sangat. Hihii. *sebab sekarang jarang nau menang GA sebab tu titew heppyyyy terlebih ni hahaha*

Terima kasih banyak-banyak kepada blogger Mek Zumbie kerana membuat Giveaway ni dan secara tidak langsung memberi saya peluang untuk tersenarai sebagai salah seorang pemenang. TQ berriiiii berriiiii muchhhh!


Tapi. Apa yang saya menang? Jenggg jengg. Hadiah misteri yang sangat misteri yeeee. Aku pun tak tahu apa hadiah tu. Malahan, semua peserta Giveaway pun tak tahu apa hadiah bagi kategori hadiah misteri ni. Suspen tauuu uolss camni.

Apapun, tahniah kepada semua pemenang yang lain. Kalau uols bosan-bosan takde buat apa ni, meh jom join segmen simple yang saya anjurkan iaitu segmen tambah follower instagram. Ada instagram? Kalau ada yukk join. Klik SINI untuk baca entry penuh segmen tersebut. 

Kalau join GA Mekzumbie ni, sila check senarai nama pemenang di SINI. Mana tahu anda menang jugak ke kan. Good Luck yaa!

Assalamualaikum..






5 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.