ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

CONTEST: SAYA NAK HADIAH


Assalamualaikum.

Nak ajak encik encik tuan puan kakak abang join Contest best ni yang dianjurkan oleh Cik OM titewww yang cantik gojes! Hadiah pilihan saya adalah HERBA BLEND SHAKLEE. Kalau tak pun kite nak novel english boleh tak Om? Bole laaaa bole laaaa~~~~~~~~(kenyit mata sikit heheh)

Sampai hujung bulan Oktober, Iolss rasa kebarangkalian untuk dapat 300 follower adalah 80% sebab kini jumlah follower Om adalah 249. Sikit jeeeee lagi nak capai 300. Jadi, aku rasa InShaaAllah Om boleh capat target 300 tu. So jawapan saya, YA. Anggaran? 319. Heheh. Why? Idono laa tetiba je nombor tu termuncul dalam kepala otak.

Jemput follow sekali. Heheh.

Tataaa dan Assalamualaikum eblibadi!


TARIKH CONTEST BERMULA PADA 11 OKTOBER 2015 - 11 NOVEMBER 2015 !





2 comments:

  1. Semoga ada rezeki ye (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/contest-saya-nak-hadiah.html

    ReplyDelete
  2. blogwalking dari contest yang sama
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/10/contest-saya-nak-hadiah.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...