ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Akhirnya, Dah Tukar!


ASSALAMUALAIKUM.

Finally! Setelah berkira-kira mahu tukar atau tak mahu tukar acapkali, maka hari ini aku nekad nak tukar design blog! Hahahaha. Sebenarnya berat jugak nak tukar sebab design lama even simple tapi menampakkan blog gua kemas. Design baru taktau lah iols. Nampak feminin sangat pun iyee.

So. Saya telah bertukar dari ini:

Kepada design yang ini:


Mohon jangan caye muka aku kat header sebab muka aku yang sebenar hitam legam dan kulit tak ploles pun kahhkah. *jangan marah yee*

Korang rasa okay tak? Hihii. Cube bagi pendapat dan kritikan sikit tapi jangan lah kritik kasar-kasar nangis kat penjuru bilik aku nanti.

Tataaaaa!

............................................

Pssstt. Ada instagram? Jom join Segmen kat bawah! Klik pada banner







8 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...