Towel 2in1 (HOTEL QUALITY|LUXURY QUALITY). Tebal, serap air dan selesa!


Assalamualaikum.
Semoga kita semua sihat sejahtera hendaknya lebih-lebih sekarang ni musim jerebu. Jangan lupa pakai mask yeee tuan tuan puan puan (cakap orang padahal diri sendiri taknak pakai mask sebab nanti tudung tak betul kahkahhhh *gedik) 

Tadi masa jalan jalan ikut mak cari ikan untuk kucing, iolss jalan lah kat bahagian jual jual towel mandi. Cehh. Pegang pegang je gua dah rasa yakin, ni mesti tak serap air ni! Hahahh. Ada tuu nipis pun iyee. Kaler pulak tak menarik langsung, pudar. Biasa towel mandi ni panjang dia paras lutut je. Pendek. Nak buat selimut masa g camping pun tak best. Dahlah nipis. Pendek pulakkk tu.

Taknak ke beli towel 2in1 yang bukan sahaja boleh buat tuala mandi malahan boleh buat selimut sekali? Masa balik kampung tuu mana tau selimut tak cukup ke apa susah ambik towel buat selimut. Kekekeee. 

Tapi. Timbul satu masalah pulak. Tebal ke? Karang nipis langsung tak selesa dah rugi duit kat situuu. Maka. Saya nak share kat mana cik cik akak akak tuan puan semua boleh beli towel yang menepati keinginan semua manusia. Tebal, selesa, serap air, panjang dan berkualiti! Tipu? Iolss takde masa ni nak tipuuu. Testimoni pun banyak. Jom tengok.


Tuala ni bukan tuala yang nipis yang kat pasar malam tuuu tau. Ni yang berkualiti punya. Nak buat hantaran kahwin pun boleh kikiiii. (Masa kecik aku pernah tgk org guna tuala tebal berkualiti tu buat hantaran dan gubah dia jadik tanjak kepala hahahaha. So cute!)

Untuk pengetahuan anda, ada tiga kualiti towel:
1) LUXURY QUALITY (paling berkualiti)
2) HOTEL QUALITY (kualiti sedikit rendah dari luxury)
3) STANDARD QUALITY (kualiti biasa/ pasar malam)
4) LOW QUALITY (kualiti rendah- bukan dari cotton dan tak serap air)

Haaa. Dah lebih jelas kan tuala mandi pun ada gred diaaaa tauuu. Jangan main beli jaaaa karang tak serap air tak best karang sia-sia je duit. Beli yang murah, takde kualiti sudahnya tak tahan lama. Dah kena beli baru. Kan dah kena spend duit lebih kat situ. Kalau beli yang berkualiti, tahan lama tak payah dah nak beli beli lagi pada masa akan datang. Jimat!

Kat mana nak beli tuala dengan kualiti yang bagus ni? Semestinya kat SARA TM ENT. Klik SINI untuk ke page SARA TM ENT. Saiz dan kualiti yang dijual oleh SARA TM ENT adalah medium size 30x60 (hotel quality) dan super size 40x60 (luxury quality/ saiz selimut)

MEDIUM SIZE (30X60) HOTEL QUALITY:
-saiz yang sesuai untuk lelaki dan wanita. jenis towel ini menutupi dada hingga ke lutut. materialnya adalah 100% cotton.
SUPER SIZE (40X60) LUXURY QUALITY:
-jarang ditemui. kalau ada pun harganya tak berbaloi-baloi.jadi, untuk wanita yang tercari-cari towel bersaiz besar, towel ni amat sesuai dan menepati citarasa anda. towel ini cukup besar, menutupi dada hingga terus ke bawah lutut. nak jadikan selimut pun boleh sebab ianya tebal dan selesa. towel paling berkualiti dan materialnya 100% cotton.


See? Sangat sesuai nak buat selimut tauuu! Besar dan lebar! Ada banyak lagi warna-warna yang menarik dan berkualiti. 

Takkan cuci mata jee? Jomlahhh beli! Boleh beli untuk mak kat kampung mesti mak suka! Hihiikk. Harga? Dijamin berbaloi dan murah dengan kualiti towel ni. Kalau nak beli borong pun boleh jugakk. Beli banyak-banyak pastu jual kat orang hihiii sebab towel besar camni susah tauuu nak jumpa. 

Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian boleh wassap atau mesej ke nombor 0134312171. Kalau nak survey kaler apa ada atau testimoni-testimoni fresh boleh tengok kat facebook SARA TM ENT. Kat SINI


Sebarang pertanyaan atau kemusykilan uolss wassap je nombor di atas. In Shaa Allah akan dibalas secepat yang mungkin sbb penjual yang jual towel ni sangat berdedikasi dan pantas tauuuu dalam melayan customer. Saya jamin! Wasap sy beliau tak pernah lambat reply. Ramai yang repeat order dengan beliau sbb harga yang beliau tawarkan sangat berpatutan. Tengok je laaa gambar kat bawah ni. Berlambak uolsssssss towel nak pos. Hahahaa


Jadi, tunggu apa lagi? Wasap 0134312171 sekarang! Tuala berkualiti dijamin puas hati!












2 comments:

  1. boleh jadikan selimut.. besarrr
    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.