Follow Us @soratemplates

Tuesday, 15 September 2015

SIMPLE GIVEAWAY 2.0 BY IZZATI AMIRA

Assalamualaikum w.b.t


Tarikh tutup : 25 15 SEPT 2015

KLIK GAMBAR DI ATAS UNTUK JOIN SIMPLE GIVEAWAY INI

Jom semak rules dulu :

2. Copy code dalam box kat bawah ni dan paste kan dalam entry *select HTML bukan Compose tau*
3. Tajuk entry " Simple Giveaway 2.0 by Izzati Amira "
4. Tinggalkan url entry anda dekat kotak komen entry saya ini.
5. Warga Malaysia sahaja.


Jawapan : 
COOLER LAPTOP.
hikkhik. agak agak betul tak? gua sedang taip dengan lajunya sambil peluh menitik di dahi sbb panas baru lepas iron baju. Satgi nak g mandi laju laju sbb nak p kedai ambik gambar konvo. *tak sudah sudahhhh dengan konvo kau ni Rrai! hahaha
Jom join GA sempena aku punya konvo. Klik SINI
Join tauuuuu!

Sekian , terima kasih.


4 comments:

  1. singgah sini..goodluck yer..;)

    ReplyDelete
  2. singgah sini..goodluck yer..;)

    ReplyDelete
  3. Sempat lagi kan nak join .. baru kul 9.17pm .. boleh yee .. Done

    http://zzqil.blogspot.my/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.