Follow Us @soratemplates

Thursday, 17 September 2015

Me and my broken english

Assalamualaikum.
When it comes to English ni gua always failed at pronunciation dengan grammar. Tunggang terbalik puting beliung halilintar! But still aku peduli apa lantak laaa aku nak jugak tulis english walaupun teraburrrrburbur. Practice makes perfect gituuuu kononnya.
Macam ni haa:
Lebih kurang gituuu laaa kahhkahhh gua pun bukan tahu sangat past tense bagai ni. Tapi takde laaa hongekkk sangat sampai nak tulis TELLED! hahahahaaa
Nah i lanje lagu. Selamat malam semua! Jangan lupa join GIVEAWAY: MY GRADUATION CELEBRATION! Klik SINI untuk join.
Tataaaaa!

5 comments:

  1. Hehe yes! Biar broken asalkan blja..

    ReplyDelete
  2. hehehe- xpe practice make perfect kan

    ReplyDelete
  3. Yang penting confident.HAHAHA. Jangan over confident sudah,kehkehkeh, selalu check ejaan kt google before post dlm English gak kalau x yakin, takut malu dikendian hari.hahah

    ReplyDelete
  4. suka lagu ni, hehe.. keep it up..

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.