Thursday, 17 September 2015

HADIAH CONTACT LENS UNTUK DIMENANGI!


ASSALAMUALAIKUM


Aku nak promote salah satu hadiah yang akan dimenangi oleh pemenang GIVEAWAY: MY GRADUATION CELEBRATION! Awak dah join belom? Kalau belom sila join yaaa. Banyak hadiah best tauuu!

Contact lens ini dipsonsor oleh Kak Yana kite yang super comel dan sangat murah hati sebab beliau bukan sahaja nak bagi 3 pair contact lens kat pemenang, tapi beliau jugak nak bagi satu hadiah misteri kepada salah sorang tiga pemenang tersebut. Nak tahu hadiah apa? Tengok gambar kat bawah. Hiihii


So. Uolsss nak yang mana?
Mungkin anda akan dapat box mekap tu.
Atau mungkin eyeshadow?
Atau mungkin brushes?
Heheee. Anda mauuu yang mana satu?
Sila usha Kak Yana yee sebab iolsss pun taktau dia nak kasi yang mana. Nasib baik gua tak boleh join GA sendiri. Kalau takkk aku dah ngorattt Kak Yana Chriszen satuuuu sbb tengok testi banyak betul kata bagus! Jelly titewwww


So. Kalau nak hadiah-hadiah ni, jemput join GIVEAWAY: MY GRADUATION CELEBRATION! yaaa. Tekan SINI untuk join atau skodeng hadiah best yang lain.

Jom kenal kenal dengan Kak Yana yang baik hati sangat ni. Sila-silalah follow beliau sbb beliau ni sangat peramah orangnyaaa tauu!
 BLOG: THEYANAONLY
TWITTER: THEYANAONLY

Taaaataaaa and selamat maghrib!



2 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.