ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

GIVEAWAY: MY GRADUATION CELEBRATION!



Assalamualaikum. Alhamdulillah akhirnya impian nak buat Giveaway termakbul juga dengan bantuan rakan-rakan blogger yang super duper baik hati untuk jadi sponsor untuk Giveaway kali ni. Giveaway ini adalah sempena konvo saya pada 10 September ni. Hihii jom tepuk tangan sbb iolsss dah berjaya angkat kaki dari kolej! Doakan kite dapat sambung degree dengan gembira dan berjaya dalam kerjaya yaaa. (sumpah takut bila fikir pasal masa depan)

Untuk makluman kepada para sponsor, sponsor boleh join GA ni tapi tak boleh pilih hadiah under nama sendiri hikkhikk. So, sila lah pilih hadiah daripada sponsor yang lain yaa. Sponsor pun kena buat semua syarat jugak. Takde istilah pilih kasih. Hehehh

Harap ramai yang sudi join sebab hadiah-hadiah yang ditawarkan sangat daebakk!!!!

Syarat-syaratnya:

1) Wajib ada blog dan beralamat di Malaysia sahaja.
2) Follow/ join/ like dan masukkan url blog dalam bloglist sepertimana yang tertera di bawah:

FOLLOW BLOG:

FOLLOW INSTAGRAM:

FOLLOW TWITTER:

JOIN GROUP (FACEBOOK):

LIKE FACEBOOK:

MASUKKAN BLOG NI DALAM BLOGLIST:

2) Buat satu entry bertajuk " GIVEAWAY: MY GRADUATION CELEBRATION! "
3) Letak banner di atas dan backlink ke entry ini. Dalam entry tersebut, sila letakkan link instagram, twitter dan facebook anda (untuk tujuan semakan sbb penyertaan yang tidak menepati syarat akan serta-merta terbatal). Kalau tiada sila maklumkan yaa.
4) Buat satu ucapan ringkas sempena my graduation celebration ni dan tulis sekali nombor hadiah pilihan anda. Sebab entry paling kreatif akan dapat hadiah berdasarkan apa yang dia pilih. Yang lain semua random.org.
5) Komen link penyertaan anda di entry ini sahaja. Di cbox atau entry lain tidak akan dilayan.

GIVEAWAY AKAN BERLANGSUNG DARI 7/9/2015-7/10/2015



PEMILIHAN PEMENANG adalah berdasarkan entry paling kreatif untuk dua orang pemenang dan yang lain-lain adalah menggunakan random.org.
















42 comments:

  1. SF join :D
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    Congrets for your convocation ! ^^

    ReplyDelete
  2. KG join http://www.kakgojes.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  3. joined..

    http://juraidahrahman.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  4. Hai2! Kita join sekali. Hihihi :D

    http://ruangmiss.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    *done follow all terms

    ReplyDelete
  5. Joined !
    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  6. done..
    fzah join..
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  7. nenot join :)

    http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  8. theyanaonly join

    http://theyanaonly.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  9. kite pun join GA --- http://ciktaman.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  10. Eira join..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  11. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  12. http://farahanasharif.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html :)

    ReplyDelete
  13. dengan ini saya umumkan , SAYA JOINED ! ^_^
    http://cikpinky2704.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html
    ♥WISH ME LUCK ♥

    ReplyDelete
  14. http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    joinn

    ReplyDelete
  15. Eyda join 😊

    http://mummyhealthyvitastore.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html?m=1

    ReplyDelete
  16. sy join.:)

    http://cahayakukasih.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  17. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  18. Join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  19. Salam AM join tau...
    http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  20. Dah join... :))

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  21. shad join juga, happy graduation day dear.. :D
    LINK : http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  22. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  23. Salam, emy join :)

    http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  24. Assalammualaikum Rrai, Om dah join :)

    http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  25. Join...

    http://seindahcerita.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  26. salam hai Rrai i join ye
    http://aleiyamustaffa.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    done follow ur blog dah lama tak ingat followers keberapa hehe

    ReplyDelete
  27. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  28. http://inlove-wanda.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  29. hai . nysa join :)

    http://pemilikcintahati.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  30. Salam. Kte join ye
    http://leylanurjati.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  31. Tahniah Raihanah.. saya join

    http://shuraiyad.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    dah follow semua blog

    dah join group facebook, Like Page. Nama Facebook : Lin Shu

    dah buat bloglist

    Instagram & twitter saya tak ada.. sorry.. :)

    ReplyDelete
  32. cik en nk join
    http://www.nurfuzie.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  33. hye rrai. congrats on ur graduation. fina join GA^^

    http://edrina-dafinites94.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  34. join jugak..

    http://macammacamcite.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration-give.html

    ReplyDelete
  35. sy join

    http://awansamudera.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  36. salam. sy join :)
    http://loadingendup.blogspot.com/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  37. saya join ye :)

    http://adillahasya.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  38. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/09/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  39. http://umikasum.blogspot.com/2015/10/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete
  40. First GA for me after 2 months. Good Luck For Me.. Hehehe

    http://sipanjangkata.blogspot.my/2015/10/giveaway-my-graduation-celebration.html

    INSTA N TWITTER TAKDE LA.. SORRY YER..
    FB : Muhd T Halim

    ReplyDelete
  41. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/10/giveaway-my-graduation-celebration.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...