TAMAT SEGMEN BLOGWALKING LEPAS RAYA. NOW BLOGWALKING TIME!


Assalamualaikum

Alhamdulillah tamat sudah segmen yang saya anjurkan iaitu Segmen Blogwalking Lepas Raya! Heeeehe. Terima kasih atas penyertaan dan sambutan dari kalian. Uolss mmg sporting belaka! Saya cuma terima link penyertaan segmen ini di komen sahaja. Di entry lain cbox tidak diterima. 

So now, its time to blogwalking blog semua peserta segmen! Huuhu. Anda semua pun jangan lupa blogwalking sama jugak tau. Dah nama segmen blogwalking, kena laaa blogwalking. Heheee

Di bawah ni link semua peserta. Ada yang tertinggal? Rasanya tiada sbb sy tidak dimaklumkan oleh mana-mana pihak yang link dia tiada. Jadi setelah diteliti betul betul, ada 36 peserta segmen. Suatu angka yang sy rasa boleh tahan banyak bilangannya bagi blogger suam seperti saya. Hehee. Again, terima kasih sbb join!

Saya tak mention sebelum ni. Tapi 36 orang peserta yang comeyyyy comey ni sy nak masukkan dalam bloglist lain dengan nama "TEAM BLOGWALKING" [SEHINGGA TAMAT TAHUN 2015]. Sy ni orangnya jenis malas sgt scroll satu satu entry di dashboard. Sy akan scroll dekat bloglist utk cari entry best utk dibaca. Hehe. Jadi, dengan adanya Team Blogwalking ni, boleh laa kita skodeng entry best dengan lebih banyak pilihan kann.

Ini senarai peserta. Selamat berblogwalking yaaa!
  1. http://www.aimisyahirah.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  2. http://www.aeinnamusa.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  3. http://emmadianastory.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  4. http://providenetwork.com/segmen-blogwalking-lepas-raya/
  5. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  6. http://theathra.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  7. http://www.naniena.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  8. http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  9. http://www.kakgojes.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  10. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  11. http://ceritaejoy.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  12. http://nikalani88.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  13. http://atrix96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  14. http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  15. http://cerita-sigadiskecil.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  16. http://zarachingu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html?m=0
  17. http://www.kisahpondokkecil.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  18. http://jombercontest.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  19. http://afzanyz87.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  20. http://assam143.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  21. http://dsupermama.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-selepas-raya.html
  22. http://gusker.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  23. http://www.akifimtiyaz.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  24. http://duniakita94.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  25. http://my-adam.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-selepas-raya.html
  26. http://qileh.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  27. http://nurfarahudahud.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  28. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  29. http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  30. http://mujahidsiswa.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  31. http://www.mialiana.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  32. http://inspiritofdays.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  33. http://bloggersukasuki.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  34. http://sayeshukepink.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  35. http://lyalee.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  36. http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html


*Sedang belajar untuk elakkan penggunaan bahasa AKU. Maka, digantikan dengan SAYA. Ini kerana sy rasa dalam dunia blog ini lebih ramai yang lebih tua dari saya. Heheee

Selamat Malam!






3 comments:

  1. Alhamdulillah..msk dlm list.. salam perkenalan
    sy dh selamat blog walking semua list tu smlm..
    selamat berblog walking

    ReplyDelete
  2. Hai,assalamualaikum,

    saya jual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank...dn etc
    jemput lawat blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    dan ig saya

    @nurnasuha96_

    whatsapp : +60196117811

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.