Follow Us @soratemplates

Monday, 10 August 2015

REVIEW BLOG: Thenamyblog



Assalamualaikum semua orang! Hahaaa. Hari ni I is nak review blog THENAMYBLOG sebab beliau adalah merupakan salah seorang pemenang dari segmen saya. Blogger Namy ni sangat sempoi dalam penulisan kreatif beliau di dalam entry. Mula-mula macam nak baca sekerat je, tapi sebab ayat ayat dia best jadi kite pun tergoda baca sampai habis. Hehehee. Ayat-ayat yang dia gunakan pun kelakar dan mencuit hati.

Contohnya macam entry tentang MASALAH KECELARUAN MEMILIH TANDATANGAN MENGIKUT ZAMAN. Entry ni bagi aku agak menarik sbb majoriti rakyat Malaysia termasuk saya punya dilema sebegini suatu ketika dahulu. Heheeee


Zaman Darjah 6 adalah Zaman Sibuk Tulis Buku Autograph sebab masing- masing feeling tak jumpa lagi bila naik Form 1 .

Masa waktu ini saya amat teruja ingin memiliki tandatangan yang cursive dengan full name saya dan ia cantik. Maksudnya kalau lagi lenggak lenggok siap nama bapak sekali dalam "sign" tu memang terbaiklah! Impian tandatangan masa bebudak dulu macam budget besok besor jadi fofular artis kene sign kat posterlah gamaknya. Waktu ini saya definisikan sebagai Zaman Ikut Ikutan Lumba Lumbaan. Pasal sign semua nak ikut sign kawan yang palling cantik, tapi sendiri punya harus jauh lebih cantik dari kawan punya. Paham tak?
Masa tu tandatangan siap ada crown, penjuru bawah letak tahun laa, siap ada smiley lagi katekooo! Tarikh lahir semua siap complete! Hahahaa signature dah mcm biodata pulak!

THENAMYBLOG ni simple je. Tapi kemas dan teratur. Latar belakang background yang digunakan pun cantik. Sedap mata kita memandang dan yang penting tak sakit mata. Hehehh. Banyak sangat entry-entry best dan menarik yang penulis kongsikan di dalam blog tersebut. Jemput baca yaaa! Rugi ni kalau tak terjah. 

Click SINI laju-laju cepat untuk ke blog THENAMY!






2 comments:

  1. Terima kasih daun keladi.. terima kasih ikhlas dari hati.
    Terharu betul Cik RRai sudi review blog saya. Terima kasih lagi sekali =)

    ReplyDelete
  2. Menarik gak kisah pasal tandatangan nie, Zumal pun berdilema masa darjah 6 dulu ^-^

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.