Follow Us @soratemplates

Monday, 3 August 2015

REVIEW BLOG: Cahayadiatascahaya22


Assalamualaikum. Hari ni sy nak review blog salah seorang pemenang segmen. Maap deh kelewatan. Iols ingatkn nak update semalam. Tapi sakit gigi teramat membuatkan aku malas nak bukak laptop nak update blog. Lepas makan ubat terus melingkar atas katil tahan sakit. Skrg ni pipi pulak dah bengkak sebelah. Sobbb sobb. Sorry eah lambat review. 

Blog yang kita nak review ni nama pemilik dia adalah Hanifatin binti Abdullah. Umur dia 22 tahun. So kita kena panggil kakak lah sbb gue baru 21 years old giteww. Korang boleh panggil dia Fatin ke, Hani ke, ataupun Atin. Beliau lahir pada 12 September. Nak dekat dah ni bulan depan. Sapa mau bagi hadiah boleh prepare awal awal yee. Hahahaa. Kak Fatin ni menetap kat Jitra Kedah sana. Orang utara okay. Iolss suka betul kalo dengar orang kedah punya loghat ni. Same goes to loghat kelantan. Kalau kawan-kawan speaking tu rasa seronok jee dengar. Pemilik blog ni berpegang pada prinsip hidup yang sangat menginspirasikan kita yang membacanya. Nak tahu apa? Baca kat bawah ni:
“Tidak perlu kenal bertahun-tahun. Orang yang sudah mencintai Allah, maka akan dengan mudah ia mencintai orang yang juga mencintai Allah.”

Sedap kan ayat dia? Hehee. Aku paling suka yang tuhhh.

Selain itu, pemilik blog ni juga gemar berkarya dalam bidang penulisan dan hasil penulisan beliau sangat menarik untuk dibaca. Antara karya beliau adalah:



Jemput baca ye! Jalan cerita dia pun menarik tau. Tak rugi uolss terjah. Blog dia pun kemas dan teratur. Kombinasi warna purple dan doodle tu membuatkan blog ni nampak lagi comel.

Jemput singgah blog beliau. Klik SINI





No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.