REVIEW BLOG: Balqis-Sarah


Assalamualaikum
 Hari ni kita nak review blog Yumi si cantik manis. Hehehee. Maseh join segmen kite yaaa. Sebelum tu jom kenal-kenal dengan yumi ni dulu!


My name is Balqis Binti Abdul Ghani, for short aQis. For more fun, just call me Ayumi or Yumi. I was born in Johor on 3 June and now I'm 14 years young. (um, yeah.. I'm Form 2 ) My special-ability will be.. err.. well.. speak English more than my own mother toungue language, Malay. Well, I'm now a school prefect and I'm really grateful for it as my seniors are really kind and respectful. (salute them! ) I love being myself even some people can't stand me as a really "unique" girl. I don't care what they say bad things about me, at least I didn't talk back. (right?) Oh, and I'm in relationship with a geek guy



Yumi ni speaking tauuu dalam blog diaa. Hahahaa jangan mamain eahh. Iolss pun kalah tau! Umur dah duakkpuluh ni BI masih tonggang terbalik. Wah orang Johor! Kite pun orang Johor jugak. Orang Muar. Hehee


Gambar Yumi di Langkawi Lalalaaaa. Hehehee.

Dalam blog Yumi ni pun ada banyak tips menarik yang dia kongsikan dengan pembaca. Tak rugi baca! Malahan boleh tambahkan ilmu pengetahuan. Antara entry yang saya suka :


So, jom singgah blog Yumi! Tekan SINI





2 comments:

  1. wahhh bolehlah terjah dan tengok nih...

    ReplyDelete
  2. muda lagi.. zmana cik en nk p[egang komputer pon lepas spm.. ahahhaha

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.