Tuesday, 4 August 2015

REVIEW BLOG: ASDY Dimension


Assalamualaikum.

Blog seterusnya yang akan direview ni namanya ASDY Dimension. Apa ASDY tu? Nama syarikat ke? Atau nama produk? Atau nama orang? Hahahaa. Itu lah tanggapan aku masa first jejak blog ni dulu. First sekali, jom berkenalan dengan pemilik blog ni! Jengg jenggg
Blog ASDY menggunakan warna kelabu sebagai warna tema. Nampak moden gituuu kalau korang terjah blog ni. Selain tu jugak, warna purple jugak terselit dalam kombinasi warna blog ni. Bila kita tengok, rupanya kaler kelabu dengan purple ni cantik jugak bila digabungkan ekh? Hahahaha. Selama ni yang typical kelabu campur pink je. Nahh sekarang kelabu dengan purple pulak.


ASDY ni turut mempunyai bisnes online. Macam-macam barang best uolss boleh beli dekat facebook tersebut. Handbag pun gojes! Dress pun cantik!


So gambar-gambar di atas adalah antara barangan yang dijual. Amacam? Cantik kan dress dengan handbag tu? Tergoda kite nengok jappp. Hehehee. Ade sesiapa mau belanja tak? Kalau nak tengok macam-macam jenis handbag dan barang-barang lain sila lah pergi ke ASDY Shoppe ye. Berbaloi-baloi!

Jom terjah blog tersebut! Tekan SINI








1 comment:

  1. cik en ingat nama org puteh.. ehhehe.. cik en nak gi terjah ni

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.