Sunday, 16 August 2015

PRODUCT REVIEW: Vietnam Mask Berkesan Menghilangkan Whitehead/ Blackhead


Assalamualaikum.

Alhamdulillah sy telah diberi kepercayaan untuk review business online milik Sis Yana. Servis ini bukan sahaja review, malahan sy sendiri akan promote barangan yang beliau jual dan diiklankan di blog selama dua bulan. Nampak tak iklan bawah header tu? Hahh tu saya buat sendiri yang mana ia adalah berbentuk animated gif so dia akan liplapliplap macam lampu raya gituuu. Hahahaha. Kalau berminat dengan servies review sy, sila baca di SINI. In Shaa Allah sy akan bantu anda melariskan perniagaan dengan mempromosikannya.

Produk yang nak direview ni adalah VIETNAM MASK. Yang tengah popular di laman sosial sekarang. Sebab? Opkos kerana vm (vietnam mask) ni sangat sangat berkesan untuk buang blackhead dan juga whitehead di muka kita. Cuba tengok kat mukaaa tu, lagi lagi tang hidung. Ada tak whitehead? Kalau saya, sudah tentu dekat tang hidung ni yg ada whitehead. Sebelum tu, apa whitehead dan blackhead ni?


Nampak? Senang cite, blackhead ni kita boleh nampak ada kaler bintik hitam. Mcm tu jugak dengan whitehead, kaler putih. Kalau nak picit satu satu tu, fuhhh mahu merah merah muka. Kalau guna vm, sekali tarik, zasssssssss! Mencanak canak keluar whitehead dan blackhead kat muka tu!

Kat bawah ni adalah testimoni customer yang menggunakan vm. Dijamin selamat dan berkesan. Sebab saya pun guna jugak. Cuma whitehead sy tak lah seteruk dalam gambar ni. Hehehee. Tapi meskipun tak banyak, bila saya pakai, bila keluar whitehead yang gemok gemok tuu, fuhhhh puas sangat rasa!


Ni testimoni whitehead yang berjaya dibanteras dari terus beranak pinak. Kahhkahh. Geli kan?


Ini pulak blackhead. Nak terbeliak mata masa tengok gambar ni. Geli, suka semua ada. Hahaha. Suka sbb dpt tgk org buang blackhead kat muka dia.

Kat bawah ni jugak testimoni dari customer dan feedback dari customer yang dah dapat barang.






Yang belah kanan bawah sekali tu saya! Hahahaa. Nampak tak. Sy tak tipu yaa. Sy sendiri beli dan pakai vietnam mask ni daripada seller yang sy review ni. Serius berkesan. Malahan siap dapat freegift lagi. Hehehee



Ini pulak respon dari kawan-kawan sy pada hari pertama sy promote dan review tentang produk ini di wechat dan facebook. Hehhee. Barang laku keras dan murah mcm ni, mesti laaa orang sukaaa. Yedokk? Alhamdulillah hasil sy promote tu, kawan sy sendiri dah beli borong vietnam mask ni kat Sis Yana. Nampak tak, ada bakat jadik promoter nih waduhhhhhh.

Berapa harga Vietnam Mask ni? RM4 sahaja! Biasa anda nampak org jual RM10, RM15 malahan ada jugak yg jual satu smpai RM25! Bagi saya, jual mahal-mahal mmg dapat untung banyak. Tapi customer susah nak lekat. Hehee. Ini tips dari Sis Yana. Sy salute betul dengan beliau sbb letak harga murah mcm ni sedangkan majoriti seller jarang letak harga mcm ni.

Kalau anda beli borong, sudah tentu dapat lagi murah! Percayalah daku. Kawan saya sendiri yang kata begitu, dia kata dia beli borong, mcm tak percaya dapat lagi murah gilaaa. Hehee. Kan sy dah cakap, harga Sis Yana mmg terbaik.

Mcm mana nak beli?

Boleh wasap/ mesej SIS YANA-0179361622
Nak terjah blog beliau pun boleh. Pergi SINI
Nak tahu barang apa lagi dia jual? Skodeng je Instagram beliau kat SINI
Banyak lagi barang kecantikan dan kesihatan yang dia jual dengan harga yang sudah pasti lebih murah dari yang lain. Dan opkos, ORIGINAL! Nantikan review sy yang akan datang, sy nak review produk lain pulak. Hehehee

Selamat bershopping dan membasmi whitehead/ blackhead!

13 comments:

  1. saya pon guna ni.. tp jeragat tak la sebanyak testimoni tu..hehe

    ReplyDelete
  2. @jue bardhehee. samaa la kite. sy pun guna vm jugak. rasanya sbb habit suka cuci muka, jadi kurang sikit whitehead kat muka. dulu masa sy malas nak cuci muka sebelum tidur, banyak jugak whitehead.

    ReplyDelete
  3. aisy pun guna jugak..... hehehehe. puas hati......

    ReplyDelete
  4. @Aisyah Sukorbetul tuu. puas hati kannn. lagi2 bila nampak whitehead keluar kat kertas tuu.

    ReplyDelete
  5. Boleh ke guna selain dekat kawasan hidung je ? Nak buat tapi takut kulit mengelupas. Tambah dekat bahagian pipi, kulit nipis.

    ReplyDelete
  6. @Tika HusnaSy pernah pakai kat pipi, dagu, hidung, dahi. Okay je. Kulit sy pun nipis jugak. Kena hati2 masa cabut dan jangan rentap kuat sangat. Sy baru pakai tadi kat hidung. Takde pun mengelupas. Hehe. Nanti sy update entry.

    ReplyDelete
  7. Kalau kertas masker tu habis..nak beli kat mane ye??;masker sy banyak..kertas dh habis..

    ReplyDelete
  8. Kalau kertas masker tu dah habis nk beli kat mane ek?? Masker ade lg..kertas je abis..

    ReplyDelete
  9. @wawa ulalaYang tu sy tak sure lah maybe boleh contact seller yg awak beli tu dan tanya kat dia..

    ReplyDelete
  10. @syakirah jf.kertas vietnam mask ni nipis sikit dari kertas biasa tu. kalau nak guna kertas biasa, sy tak sure berkesan ke tak sbb belum pernah try lagi hehehee

    ReplyDelete
  11. Brape helai kertas dalam satu set?

    ReplyDelete
  12. Kaau kertas abed. Guna kertas minyak pok jadi. Sy dah buat mmg jadi mcm kertas asal.

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.