PRODUCT REVIEW: Testimoni Vietnam Mask (Diri Sendiri)


Assalamualaikum. Tadi saya baru update tentang product review Vietnam Mask dan kat mana anda boleh beli dengan harga yang sangat murah dan yang pastinya original. Boleh baca di SINI. Bukan saja di blog, tapi kat wasap, wechat, facebook semua bagi feedback yang positif dan hasil sy promote tu, ramai juga yang berkenan nak beli vietnam mask dari Sis Yana ni. Hehee. Mudah mudahan Allah majukan lagi bisnes beliau dan moga khidmat review/ promote yg beliau dapatkan dari saya ni mampu menarik lebih ramai pelanggan untuk membeli belah dengan beliau.

Sebelum ni saya pernah jugak pakai produk untuk buang whitehead dan blackhead ni. Salah satunya shiseido yang warna hitam tu. Murah mmg murah, tapi kurang berkesan untuk tarik whitehead sy keluar. Tapi berbeza dengan kawan saya, dia guna bagus pulak. Hahahaa. Lol. Ke saya yang pakai tak betol.

Jadi, petang tadi sy rajinkan diri untuk pakai vietnam mask. Dalam kepala otak mmg dah set, so far whitehead aku memang tak banyak mana. Kahhkah. Sekali bila tarikkkkk. Fuhhhh. Mohon tahan tekak kejap tengok gambar kat bawah.


Tudiaaaaaaaaaa. Mula-mula macam tak nampak sangat. Barangkali sbb mata saya yang tak berapa jelas gara-gara terlalu lama menghadap laptop. Jadi sy ambik gambar guna handphone siap dengan flash. Memang menjadi. Nampak lagi jelas!

Ini testimoni diri saya sendiri, whitehead sy sendiri. Tiada unsur mencilok dari mana-mana orang. Maaf untuk kualiti gambar yang tidak seberapa. Maklumlah henpon cikai je.



Nah kita kasi zoom. Kahhkah. Geli kan? Geli lagi kita yang tuan punya badan ni. Ingatkan muka kita bersih. Yelaaa hari hari cuci muka, pakai krim malam, pakai serum toner bagai. Tuptupp, even nampak macam takde pape, rupanya ada jugak barang tersembunyi! Hahahahaa

Ini adalah vietnam mask yang saya beli dengan Sis Yana dulu. (tak berapa nak dulu sangat sbb baru jugak beli hahahaa) Boleh tahan berbulan-bulan. Serius saya tak tipu, mmg berhasil dan sangat bagus untuk buang whitehead dan blackhead. 

Harga? RM4 sahaja (tak termasuk postage)

Mcm mana nak beli?

Boleh wasap/ mesej SIS YANA-0179361622
Nak terjah blog beliau pun boleh. Pergi SINI
Nak tahu barang apa lagi dia jual? Skodeng je Instagram beliau kat SINI
Banyak lagi barang kecantikan dan kesihatan yang dia jual dengan harga yang sudah pasti lebih murah dari yang lain. Nak beli borong pun boleh. Dapat lagi murah kalau beli borong. Dan opkos, ORIGINAL! Nantikan review sy yang akan datang, sy nak review produk lain pulak. Hehehee

Selamat bershopping dan membasmi whitehead/ blackhead!

5 comments:

  1. ASSAM singgah sini...
    Nice Sharing......
    ASSAM pun pernah try juga produk ini...
    So far...memang berkesan dan banyak whitehead yang keluar...
    Huhuhuhu...

    ReplyDelete
  2. kak raii.. bagus ke mask ni? na try tp takut2 sbb skrg ad yg fake. klau cod ad ta?

    ReplyDelete
  3. @shaniayang akak beli ni ori yunk. cod taktau laa pulak sebab akak beli online..

    ReplyDelete
  4. wahh trkeluar habis :3 boleh la nak try beli jugak ^^ sbb muka ni bnyk btul whitehead sakit hati nengok :O

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.