Follow Us @soratemplates

Thursday, 3 September 2015

PENCARIAN SPONSOR!



ASSALAMUALAIKUM.

Sempena dengan konvokesyen saya tidak lama lagi, so iolss ingat nak buat GA sempena konvo. Hiihi. Selama ni tengok orang dok buat GA sempena hari jadi, anniversary, teringin nak buat cuma iolss tak kahwin lagi. Hari jadi? Masa hari jadi tu dekat kolej jadi takde masa nak fikir buat GA hahahaa. So ni nak konvo maka aku rasa macam nak kongsi kegembiraan dengan mereka yang sudi follow dan singgah blog suam saya ni. Dah lama plan nak buat. Asyik fikir nak pos apa, topup ke, barang blog ke, jadi aku rasa aku nak beli something berguna sebagai hadiah nanti. InShaaAllah. Iolss akan mintak penasihat saya, Cik Bapok untuk bagi pendapat. Hadiah tu takdelah gah mana. Tapi dah kata nak kongsi kegembiraan bersama kan? Jadi even cuma ubi kayu rebus pun gua nak share jugak! hahaha. *perumpamaan baru

So. Untuk lagi memeriahkan GA ni, saya nak cari sponsor bagi sesiapa yang sudi menaja Giveaway ini. Hadiah adalah berupa barangan pos/ topup/ design blog sahaja. Harap ada laaa yang sudi jadi sponsor. Hiihi. Jadi lagi ramai pemenang dicari kan?

Kelebihan jadi sponsor adalah anda akan dapat meningkatkan jumlah follower/ pageview/ perkenalkan bisnes dengan lebih meluas dan lebih dikenali.

Sesiapa yang sudi jadi sponsor untuk Giveaway ni boleh wassap/ mesej saya di 019-6373 924. Dan berikan maklumat apa yang anda ingin sponsor, jumlah pemenang yang anda nak sponsor, dan dua syarat. Contoh: follow blog/ follow instagram. Syarat klik iklan tak diterima.
Kesudian anda untuk jadi sponsor Giveaway ini amatlah saya hargai.

Terima kasih!
Wish me luck for my convocation guyssss!
(even though i'm not really excited about it hahahaa. i just wondering how i'll look on the stage with the jubah lol)


Tataaaaa!




JOM BUANG WHITEHEAD DAN BLACKHEAD KAT MUKA DENGAN VIETNAM MASK! SEBOTOL RM4 SAHAJA. BELI BORONG DAPAT LAGI MURAH. YANG PENTING ORIGINAL!

MACAM MANA NAK BELI? BOLEH CONTACT SIS YANA-0179361622

NAK TENGOK BLOG BELIAU PUN BOLEH KAT SINI

NAK TAHU APA LAGI BELIAU JUAL? JOM SKODENG KAT INSTAGRAM BELIAU DI SINI

SEMUA HARGA DIJAMIN LEBIH MURAH DAN BERKUALITI.









8 comments:

  1. @Mimi Kyumihehee boleh. nanti wasap atau text saya :) thankyou sudi sponsor

    ReplyDelete
  2. Yeahh peluang ni. Nak jadi sponsor gak. *first time hehe
    Nanti saya whatsapp ;)

    http://ruangmiss.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. saya lagi setahun nak habiss !hahaha

    btw nak sponsor ah.nnt saya msg :)

    ReplyDelete
  4. nk sponsor gak ler.. nnt kak jue pm

    BTW jemput join GA ni

    http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/09/shawl-giveaway-by-melodi-cinta-kita.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.