Monday, 10 August 2015

MERDEKA GIVEAWAY DARI KASUTKACA15

"SAYA JOIN MERDEKA GIVEAWAY DARI KASUTKACA15. SEMOGA MURAH REZEKI SAYA"



31 AUGUST: I'll always remember this month which I'll busy decorate my class dengan bendera Malaysia dan poster kemerdekaan semua. Nak lagi gempak sikit, renyuk2 surat khabar pastu letak dekat celah-celah atas tingkap tuu. Buat satu persatu huruf sampai jadi perkataan MERDEKA! Kalau berjaya buat tu rasa macam gempak gila. Iolss ingat lagi kelas aku nyanyi lagu Si Baju Hijau dengan my class teacher dan kawan aku siap pakai baju askar dengan contengan di muka. Lols. Rasa berkobar kobar dengan semangat patriotik jee masa tu. Alhamdulillah menang persembahan tu. Semangat gila kot aku nyanyi. Sekarang ni dah habis sekolah, sambutan kemerdekaan kat kolej bukan semeriah mcm kat sekolah. Bagi aku, kurang. Huuhu. Smk. Bandar Maharani Muar, I miss the moment.


Jom join! Click pada banner di atas.



1 comment:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.