Follow Us @soratemplates

Monday, 10 August 2015

KASUT PRELOVED UNTUK DILETGO


ASSALAMUALAIKUM.

Entry ini adalah bertujuan untuk membantu kawan baik saya yang ingin menjual kasut preloved kepunyaan beliau di mana beliau mungkin sudah hilang rasa kasih sayang terhadap kasut-kasut ini. Hahahahaa. Aku cakap kat dia, sayang gilaaa kot nak jual. Tapi dia kata dia perlukan duit so sebab tu nak jual. Kawan baik aku ni student lagi, jadi kalau sesiapa mahu bantu dengan membeli kasut preloved beliau ni khabarkan dengan segera yaa. Sy sangat hargai. Heheee. Jadi Iolss pun share lah kat sini mana tahu ada sesiapa yang berkenan nak pakai raya haji ataupun nak pakai pergi kelas/ office ke. Hahahaa kelassss ko Jahhh.

Yang kat bawah ni kasut jenama Vincci. Original yaaa. Saiz 5 comel macam saya. Hahahaa. Kaki Iolss pun kecik cam dia gakkk. Dia beli kat Padini. Plastik dengan kotak pun ada lagi. Nampak beno engko tak keluarkan keluarkan kasut ni yekk. Dia pernah pakai sekali je tapi untuk waktu yang sekejap. Tinggi pun boleh tahan. Kaler orange gojes! Hahahaa. Aku tak pernah berjaya pakai kasut tinggi tinggi untuk jangka masa yang lama. Biasa aku akan end up singgah kedai kasut jap beli kasut flat. Kahhkah. Salute betul dengan orang yang pakai kasut tinggi nii.


Kaler dia memang cantik! Serius tak tipu. Ingat baju je kee ada kaler blocking. Ini kasut pun ada tauuu.




Ni plastik dengan kotak kasut vincci tu. Harga Asal RM79. Kawan aku nak letgo RM60 termasuk postage. Condition 10/10. Aku boleh jamin sebab kawan aku ni sangat menitikberatkan penjagaan kasut-kasut dia. Kasut flat yang RM10 kat pasor malam tu pun dia boleh pakai berbulan-bulan walaupun hari-hari bawak g kelas.



Kat bawah ni pun kasut nak letgo jugak. Tinggi kasut ni. Tinggi macam aku. Hahahaa. Owner nak letgo RM20 termasuk postage. Condition 6/10. Saiz 5. Sangat gojes dipakai dengan seluar plain/ jeans malahan dengan baju kurung pun cantik!




Amacam? Berkenan tak? Kalau nak boleh PM di facebook kawan saya yaa. Boleh click SINI
Boleh pm kasut mana yang anda nak dan details mengenai alamat penghantaran. Kawan Iolsss ni peramah orangnya, so jangan risau yaaa. Hehehee

Jom shopping kasut preloved!






1 comment:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.