Giveaway Wallet By Opzzpinky


Hai hai cik tuan puan semua. Jom join GA comel kat atas ni. Click pada gambar. Owner dia pun comel orangnya. Hehehee

Closed date 12 Sept! Cepat join!



10 comments:

  1. hye Rrai, kak ana singgah malam ke sini, erm macam best je GA ni, nak join jugaklah..all the best dear :)

    ReplyDelete
  2. sggh sini :) goodluck
    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.htmlhttp://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  3. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (31Aug)

    AidilAdha GA Dyana Hassan (15Sept)

    ReplyDelete
  4. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (31Aug)

    AidilAdha GA Dyana Hassan (15Sept)

    ReplyDelete
  5. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (31Aug)

    AidilAdha GA Dyana Hassan (15Sept)

    ReplyDelete
  6. Hai.. blogwalking dari segmen yg sama. jom terjah PapaG dan follow sekali.. Hehehe

    -Giveaway Wallet By Opzzpinky-

    Terima kasih

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum
    terima kasih join GA sha, ni sha nak ajak BW peserta lain..
    http://www.opzzpinky.my/2015/08/senarai-peserta-giveaway-wallet-by.html

    Semoga berjaya yaa

    ReplyDelete
  8. morning! singgah blogwalking dr segmen yg sama.. Goodluck ye :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.