Wednesday, 26 August 2015

Egg White Peel Off Mask MERDEKA SALE!


Assalamualaikum.

Sebelum ni saya ada share kebaikan dan kat mana boleh beli vietnam mask dan sabun alpha arbutin original dengan harga murah berbaloi-baloi. Pada yang terlepas tu, boleh baca kat sini, sini, dan sini. Gue siap kasi testimoni diri sendiri tau! Hehee. Tadakk tipu punya!

Sekarang ni, kita nak share pulak tentang egg white peel off mask yang sudah semestinya sangat bagus dan efektif untuk kulit wajah. Huuhu. Produk apakah ini? Ia adalah diperbuat daripada putih telur. Dah nama pun egg white. Takkan pakai kobis pulak kan? Hahaa. Putih telur ni banyak sangat khasiat dia untuk kulit. Tapi, dengan adanya egg white peel off mask ni, uolss hanya perlu sapu kat muka dan cabut bila dah kering! Tak perlu susah susah pecahkan telur dan ambik putih telur untuk sapu kat muka yang mana baunya agak kurang menyenangkan hehehee. Egg white ni takde bau hanyir pun tau! Jadi boleh pakai dengan riang riaaaanyaaaaa!

So. Egg white ni antara kebaikannya adalah boleh menghaluskan kulit, menghilangkan minyak kat muka, membantu untuk menghilangkan jerawat, hilangkan sunburn, hilangkan lingkaran gelap bawah mata, menegangkan dan melembapkan kulit! 

Amazing kan? Hooho. Tambahan pula, sekarang ada MERDEKA SALE kat yana's beauty shoppe! Maka anda boleh dapatkan egg white ni dengan harga yang lebih murah dari biasa! Satu pcs RM7 sahaja tauu. Mana nak dapat harga macam tu. Murah dan original lagi! Kalau kat luar, aku pernah tanya dia jual satu pcs RM12. Kuikuii. Terus aku sengih tinggalkan kakak tu sebab aku tahu biasa harga lagi murah dari tu. Kahhkah. 

Kalau beli 10 pcs, haaaa dapat harga RM5.50 satu! Winkkk wink. Murahhhh gilossss dah ni! Boleh share dengan kawan-kawan weyh. Pakat laa beli smpai sepuluh, dah dapat barang, bahagikan. Kahhkah

Mana nak dapat egg white ni?
Kat SINI
Ataupun, anda boleh wasap, wechat, mesej ke nombor 0179361622

MERDEKA SALE ni VALID 23/8/2015 - 31/8/2015 jeee tauuu!
So, cepat cepat sebelum terlambat! Karang dah terlambat jangan nangis harga tak murah camni lagi. Hehehehee


Selamat bershopping!












 

No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.