Baju baru untuk blog!


Assalamualaikum. Hari ni dari tengahari smpai ke malam ni aku menggodek blog untuk tukar baju dia. Hehehee. Kat bawah ni design dulu. Actually aku baru baru jugak tukar design. Saja macam bosan kite pun tukar lagi. Hahahaa. Semuanya bermula bila aku jumpa background yg sekarang ni kat deviantart masa tengah download brushes. Terus rasa nak apply kat blog. Dah alang-alang macam lari tema kita kasi ubah laa semua. Hahahaa. Kali ni header aku buat sendiri dan simple sahaja. Aku siap buat image utk sidebar title dgn home, older, newer tuuu kauuu. Rajin takk aku. Hiihi


Bila tengok design design kat etsy, alahai comel belaka semua! Kena purchase pulak cisss kite mana ada duit so kite buat laa sendiri. Hehehehe. Amacam? Dulu ke skrg better?












2 comments:

  1. cun cun... ehehhe

    jom join ni
    http://www.nurfuzie.com/2015/08/simplehijab-online-hijab-stores-cara.html

    ReplyDelete
  2. Design yang pink peach tu chomel. Ke saya bias sebab suka kaler peach. Hehe.

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.