Friday, 28 August 2015

Akan datang.


Assalamualaikum. Hiihi. Gambar di atas adalah simple template yang sedang aku gigih godek godek. Sebenarnya dah lama gua simpan niat nak pakai simple template cuma sebab dah terbiasa, maka aku rasa denim lagi senang. Serius, gua kena google tengok tutorial kalau nak edit simple ni. Kahhkah. Tak siap lagi simple template ni. Mula-mula bingung nak hitam putih atau pink putih. Cehh. Takyah nak gegirl sangat lah. Maka kita pun ambik kaler hitam. *bajet garang

Anda rasa? Adakah patut saya proceed atau biar je design sedia ada? Hahaa padahal tak smpai sebulan aku tukar baju blog. Tu lah bosan dah tengok header rama rama tuu. Rasa mcm nak yang simple simple jekk. Hiihi. *kononnya


Design sekarang.

12.48 am
Kipidap Rrai.

Selamat Malam!








4 comments:

  1. 22 cun...hehehe....chaiyok2...denim mmg sng edit...simple tmplate kene godek pakai gayung..hahahahah

    ReplyDelete
  2. yang denim pun cantik sebab blog awak tak sarat sangat. saya suka. kalau saya prefer simple lagi sebab nampak lebih kemas dan suci gituu

    ReplyDelete
  3. hehe.. sy pn tgh edit2 blog.. denim template

    ReplyDelete
  4. yg design atas tu simple n comel, yg design skrg pula nampak gegirl..hehe...dua2 pun cantik..untunglah pandai edit template..:D

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.