Follow Us @soratemplates

Saturday, 25 July 2015

Tips Nak Hilangkan Mata Ikan Dengan Mudah


gambar dari Google

Assalamualaikum

Sebenarnya aku dah lama nak share tips ni. Serious talk banyak kali aku aplikasikan dan banyak kali berkesan.Dan uolsss boleh amalkan sebegitu mudah sahaja tanpa memerlukan apa-apa perkakas atau senjata atau duit! Kahhkahhh.

Caranya adalah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jengggg jengggggggggggggg

Scroll lagi sikit
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


JANGAN SENTUH MATA IKAN TU DENGAN LIDAH DAN PRETEND LIKE YOU DONT HAVE MATA IKAN LANGSUNG KAT DALAM MULUT ATAUPUN BIBIR TU! 

Ianya lagi mujarab bila kau aplikasikan masa mata ikan tu kecik lagi. Aku pernah jugak kena mata ikan ni. Pernah tu aku kena dan aku asyik main pakai lidah je sbb nak tgk saiz dia besar cemana. Opkos lah makin teruk oi. Dan aku aplikasikan cara yg aku pernah buat dulu-dulu masa sekolah iaitu pretend mcm takde apa-apa bendasing dalam mulut gua. Alhamdulillah. Lepas tiga hari hilang dah. Serius tak tipu. Mmg menjadi. Cuba laa korang try. Tak kena guna duit pun weyh. Tahan napsuuu kau je jangan sentuh sentuh main main mata ikan tu dengan lidah. Ianya lagi senang dari kau terseksa kumur dengan air garam. Kawan aku pernah buat. Sampai nangis nangis weyh dia. Sakit punya pasal.

Tuh jek laaa tipsnya. Kenapa aku kata tips? Sebab berkesan kat aku dan benda baik haruslah dikongsi bersama untuk kebaikan. Cuba amalkan yaaa? Kalau menjadi kita tepuk tangan sikit! hehehee



Jom join Segmen Blogwalking Lepas Raya! Click SINI
Boleh tambah ramai kenalan blogger dan meningkatkan traffic blog! Jangan lupa join yaaa!




1 comment:

  1. Ahaha.. Tips berguna ni! Saya pun kalau keluar benda ni memang geram je nak usik dia. Lagi sakit lagi nak tekan. Hahaha, pastu jadi makin besar. Tapi saya rasa memang betul, jangan usik sebab mungkin bakteria lagi banyak merebak kat situ kalau duk usik je manjang.

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.