Tuesday, 7 July 2015

SEGMEN TAMAT!!!


Assalamualaikum. Dukacitanya terpaksa dimaklumkan bahawa Segmen All About The Songs by Bajuwarnacoklat terpaksa ditamatkan serta-merta pada hari ini sebab ada hal yang tidak dapat dielakkan. Kalau ikutkan segmen ini akan tamat pada Jumaat ni, 10 July. Tapi maaf sangat-sangat aku terpaksa tamatkan hari ni, 7 July 2015. Sorry dehhh. Lepas pukul 12 malam nanti kita publish pemenang eah. Setakat ni ada 24 orang peserta. Penyertaan sebelum jam 12 malam ni tetap diterima. Saya mintak maaf sangat sangat sangat yaaa. Lagipun segmen ni dah lama berlangsung, yedakk? Hehee. Harap jangan marah kiteee eahhh segmen ni tamat awal tiga hari. Kita mintak ampun bangettt. This week I got something to do. So sbb tu aku nak tamatkan awal. Tamat cepat, cepat kite review pemenang. Kan?

Sekali lagi, maaf sangat-sangat!








3 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.