ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Segmen Blogwalking Lepas Raya!


TAMAT!


Assalamualaikum. Pekabo? Sihat? Aku tengok sejak sejak sambut raya ni lengang je dashboard blogger. Kuiiikuii. Aku je ke sorang yang sebelum tido mesti akan bukak blog atau korang ada jugak? Ke tak bukak bukak langsung? Hahahaa. Raya oiiii. Mana ada masa nak duduk depan laptop taip entry panjang panjang. Betul tak?

Jadi, sempena Hari Raya ni saya nak buat segmen biasa-biasa jeeeeerrr. Di samping meningkatkan traffic blog, aku nak kita semua sama-sama kunjung-mengunjungi sesama blogger time time raya ni. Nak pergi rumah memang idokkk le kan? Haaaa jadiknya kita ziarah menziarahi dari blog ke blog. Yee? Heheee. Ingat blogger takde kunjung mengunjung ke. Nantikan kunjungan ketibaanku nanti. Ecehhh.


Syarat-syaratnya adalah:
1. Follow blog INI. Tekan "Join This Site" mcm kat bawah ni:

2. Buat satu entry bertajuk "Segmen Blogwalking Lepas Raya!", letakkan banner hijau di atas di dalam entry anda dan backlinkkan ke sini. Komen link penyertaan anda pada entry ini. Hanya link segmen ini sahaja diterima.
3. Tag seorang rakan anda dan pastikan mereka tahu mengenai segmen ini.
4. Wajib blogwalking semua peserta segmen ni.
5. Tulis mengenai perkara yg terjadi masa hari raya yang langsung anda tak boleh lupa! Tulis pendek pun takpe. (Kalau taknak share pun takpe. Hehehee)


Haaa. Tu jek syaratnya. Simple kan? Jemput lah join yaa. Tapi, uolsss diwajibkan untuk blogwalking semua orang yang join segmen ni. Dah nama pun segmen blogwalking kan? So kena laa blogwalking yaa yaa. Senarai peserta akan diupdate semasa ke semasa. Bila nama dah kua, masa tu boleh laa jalan jalan kunjung mengunjungi blog kawan-kawan yang lain. 

Segmen TAMAT pada 30 Syawal. 

Selamat Ber-Blogwalking dan Selamat Hari Raya !


SENARAI PESERTA:


  1. http://www.aimisyahirah.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  2. http://www.aeinnamusa.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  3. http://emmadianastory.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  4. http://providenetwork.com/segmen-blogwalking-lepas-raya/
  5. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  6. http://theathra.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  7. http://www.naniena.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  8. http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  9. http://www.kakgojes.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  10. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  11. http://ceritaejoy.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  12. http://nikalani88.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  13. http://atrix96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  14. http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  15. http://cerita-sigadiskecil.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  16. http://zarachingu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html?m=0
  17. http://www.kisahpondokkecil.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  18. http://jombercontest.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  19. http://afzanyz87.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  20. http://assam143.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  21. http://dsupermama.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-selepas-raya.html
  22. http://gusker.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  23. http://www.akifimtiyaz.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  24. http://duniakita94.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  25. http://my-adam.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-selepas-raya.html
  26. http://qileh.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  27. http://nurfarahudahud.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  28. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  29. http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  30. http://mujahidsiswa.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  31. http://www.mialiana.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  32. http://inspiritofdays.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  33. http://bloggersukasuki.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  34. http://sayeshukepink.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  35. http://lyalee.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
  36. http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html


*Sila maklumkan kalau ada nama yang tercicir yaa.














38 comments:

  1. http://www.aimisyahirah.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html join!=)

    ReplyDelete
  2. ena join..

    jemput singgah


    http://www.aeinnamusa.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  3. Emma Join :)

    http://emmadianastory.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  4. Assalamu'alaikum.

    Saya join. Jemput singgah BW ya. klik je sini segmen blogwalking lepas raya

    http://providenetwork.com/segmen-blogwalking-lepas-raya/

    ReplyDelete
  5. wawa join
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  6. hai Rrai , hritu tak sempat nak join . ha yang ni ain join. hihi

    http://theathra.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  7. Join :)

    http://www.naniena.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  8. Join..

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  9. KG join http://www.kakgojes.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  10. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  11. Join ya..

    http://ceritaejoy.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  12. salam.. dah join. jemput singgah ek semua :)

    http://nikalani88.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  13. Saya join
    http://atrix96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  14. salam..ida join

    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  15. Nad join :)

    http://cerita-sigadiskecil.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  16. Zara join... :)

    http://zarachingu.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html?m=0

    ReplyDelete
  17. Sal join ya:

    http://www.kisahpondokkecil.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  18. Saya nak jalan raya jugak ...

    http://jombercontest.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  19. af join =)

    http://afzanyz87.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  20. ASSAM join juga...

    http://assam143.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  21. nak join jugakkk

    jemput singgah blog AS..tapi xde kueh raya ek hehe

    http://dsupermama.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-selepas-raya.html

    ReplyDelete
  22. Join

    http://gusker.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  23. Salam ..Ok join jugak
    http://www.akifimtiyaz.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html
    Insyaallah akan singgah nanti kat rumah peserta yang join..

    ReplyDelete
  24. join jugak..

    http://duniakita94.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  25. http://my-adam.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-selepas-raya.html

    saya join ye! Jom beraya!

    ReplyDelete
  26. nak joinggg~~~

    http://qileh.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  27. join http://nurfarahudahud.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  28. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  29. join!

    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    done follow

    ReplyDelete
  30. http://mujahidsiswa.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    Doned. Selamat bersegmen buat semua jgn lupa ziarah raya ke blog mujahid. Salam EidMubarak

    ReplyDelete
  31. join

    http://www.mialiana.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  32. http://inspiritofdays.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  33. http://bloggersukasuki.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  34. hye.. yuyu join..
    http://sayeshukepink.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  35. http://gadisoktober.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

    ReplyDelete
  36. joinn

    http://lyalee.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  37. last minute join..tp tak tau la sempat habis tak blogwalking sblm habis 30 syawal hari ni..huhu

    http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

    ReplyDelete
  38. wah good luck.. dan tahniah

    Salam Blogwalking: www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...